X FAKTOR: Boki 13 dobio konkurenciju
Foto: Kurir

Transseksualac u šouu

X FAKTOR: Boki 13 dobio konkurenciju

Pop kultura -
Kad je zapevao ženskim vokalom, četvoročlani žiri našao su se u čudu, ali to ih ipak nije omelo da budu objektivni i daju iskrene komentare o pevanju

U drugoj epizodi "X faktora“ u utorak uveče će na scenu izaći muškarac iz Makedonije našminkan i odeven kao žena!

Kad je zapevao ženskim vokalom, četvoročlani žiri našao su se u čudu, ali to ih ipak nije omelo da budu objektivni i daju iskrene komentare o pevanju. Biće da je Boki 13 dobio žestoku konkurenciju, a kako se njegov zemljak snašao i da li je prošao, i da li i on ima svoje umetničko ime - pogledajte na Pinku.

Inače, ova epizoda biće upamćena i po tome što je Emina prvi put zaplakala u javnosti, što ponovo pojedini takmičari nisu ostali imuni na nju, pa joj je jedan čak dobacio: "Simpatije su obostrane“, što je i Kristina Kovač pustila suzu uz reči: "Meni su suze na oči krenule, ne zato što je tužno već zato što sam u istoj sobi sa svetskim talentom".

Druga epizoda je na programu u utorak u 21.15 na TV Pink, a nakon X Faktora gledaoci će uživati u još jednoj emisiji koja prati ovaj veliki svetski šou "X star". Voditeljka ove emisije biće Una Senić, a prvi gost Nenad Čanak.

http://www.youtube.com/watch?v=9TQlEbCP3Kw

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track