Najnovije vesti

TURISTIČKA SENZACIJA! VELIKA AKCIJA SAMO U TRAVELLANDU! Upoznajte rajski grad Dohu i egzotičnu Grčku! POKLANJAMO 10.000 DINARA!
Foto: Promo

TURISTIČKA SENZACIJA! VELIKA AKCIJA SAMO U TRAVELLANDU! Upoznajte rajski grad Dohu i egzotičnu Grčku! POKLANJAMO 10.000 DINARA!

Zabava

Ovog vikenda turistička agencija ,,Travelland” organizuje veliku Happy Weekend akciju putem koje možete ugrabiti neverovatne popuste na putovanja!

 

foto: PR

Obezbedite sebi popuste u vrednosti od 3, 5, 6 ili čak do 10.000 dinara za odmor u Dohi – glavnom gradu Katara, na egzotičnim destinacijama ili u Grčkoj! Sve što trebate da uradite jeste da rezervišete svoj odmor ovog vikenda i uštedećete!

 

foto: Promo

 

Poslednjih godina se sve više ljudi i iz naše zemlje odlučuje da poseti egzotične destinacije pre svega zbog veoma povoljnih cena za tako daleka putovanja. Jedna od destinacija koja je sve popularnija jeste Doha.

 

foto: PR

 

Doha je prestonica zvanično najbogatije države na svetu – Katara. Kao veoma atraktivna destinacija za ljubitelje modernih gradova i luksuza turistički je posećena tokom cele godine. Ipak, najbolje vreme za posetu Dohe je tokom zime i proleća kad je i vrhunac sezone.

 

foto: PR

Od ovog meseca turistička agencija ,,Travelland” je u svoju široku ponudu egzotičnih destinacija uvrstila i prestonicu Katara a zbog sve veće popularnosti naglašavaju da je upravo Doha destinacija godine. Baš iz tog razloga ,,Travelland” ovog vikenda organizuje velike popuste na svoja putovanja a za sve vas koji se odlučite da posetite Dohu ,,Travelland” je izdvojio čak do 10.000 dinara popusta!

 

foto: Promo

Iako nije velika, Doha može mnogo toga da ponudi za uživanje i opuštanje. Klimatizovan fudbalski stadion, klizalište na 45 stepeni i bazen za konje, neka su od mesta koje turisti mogu da vide samo u Kataru. Ukoliko poželite najkvalitetnije masline iz Tunisa ili možda urme iz Vavilona, kafu iz Brazila, originalnu grčku fetu ili škotskog lososa na pravom ste mestu! Sve to imate u najbogatijoj zemlji sveta!

 

foto: Promo

U svojoj ponudi za posetu Dohi ,,Travelland” ima mnogobrojne hotele iz kategorije četiri i pet zvezdica poput InterContinental hotela, Radisson Blu, Hilton i Warwick hotela.. a tokom februara, marta i aprila organizuje i svakodnevne polaske. Po vašem izboru možete ostati 5, 6, 8 ili 10 dana.

 

Pored popusta koji ide i do 10.000 dinara koje ,,Travelland” daje svima onima koji se odluče da posete Dohu, ovog vikenda uštedeće i oni koji se odluče za sledeće aranžmane:

 

foto: PR

6 000 dinara popusta za egzotične destinacije ( U.A.E., Kuba, Bali, Tajland, Maldivi, Vijetnam, Mauricijus, Sejšeli, Jamajka),

 

5 000 dinara popusta za rezervaciju hotelskog smeštaja u Grčkoj čija je vrednost veća od 2000 evra

 

3 000 dinara popusta za rezervaciju bilo kog hotelskog smeštaja u Grčkoj iz ,,Travellandove” ponude.

 

foto: PR

Požurite i ne propustite odlične ponude i velike popuste sa kojima možete uštedete i do 10.000 dinara! ,,Travelland” će zbog Happy Weekend-a biti otvoren i u nedelju 28. januara!

 

Svi zainteresovani za pomenuta putovanja mogu dobiti više informacija na internet prezentaciji ,,Travelland” agencije: http://www.travelland.rs/ ili lično u prostorijama agencije u ulici Dobračina 43, u Beogradu.

 

Promo

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...