NE PROPUSTITE VELIKE TRAVELLANDOVE POPUSTE NA LETOVANJE U GRČKIM HOTELIMA
Foto: Promo

NE PROPUSTITE VELIKE TRAVELLANDOVE POPUSTE NA LETOVANJE U GRČKIM HOTELIMA

Zabava -

Teško je navesti samo jedan razlog zbog kog svake godine ogroman broj turista iz naše zemlje letuje baš u Grčkoj jer ova zemlja ima toliko toga da pruži. Kombinacija bogate istorije i kulture, veoma prijatne mediteranske klime, kristalno čistog mora, peščanih plaža i interesantne lokalne kuhinje primamljiva je svim generacijama a uz dobar plan ovakav odmor je pogodan za svačiji džep.

foto: Promo

Mnogima je omiljeni period godine upravo onaj kada odlaze na more. Visoke temperature se lakše podnose na prelepim plažama duž Egejskog mora uz ukusnu hranu, dobar provod ali i kvalitentan i povoljan smeštaj. Iskusni putnici znaju da je ključ dobre uštede prilikom planiranja odmora dobar tajming a on je obično početkom godine kada su aktuelni i veliki popusti poput onog koji trenutno ima turistička agencija ,,Travelland” zahvaljujući kome možete uštedeti i do 45% na letovanje.

foto: Promo

,,Travelland” iz svoje široke ponude hotela u Grčkoj izdvaja, pre svega, dva hotela iz kategorije 5 zvezdica na Sitoniji. Ako volite luksuzan smeštaj čuveni Porto Carras Grand Resort, u čijem sklopu su hoteli Meliton i Sithonia, je idealan izbor za vas. Ukoliko svoj odmor rezervišete do 10. februara u Meliton hotelu možete letovati po cenama sniženim za čak 45% a u Sithonia hotelu po cenama sniženim za 40%.

foto: Promo

Poluostrvo Sitonija pleni svojim prelepim pejzažima i važi za jednu od najatraktivnijih destinacija duž egejske obale pa ne čudi što se baš na ovom delu Halkidikija nalazi još mnogo interesantnih lokacija i odličnih hotela. U mestu Nikiti možete boraviti u Athena Pallas Village hotelu koji takođe nudi uslugu od 5 zvezdica ili ipak u Elea Village i Lily Ann Village hotelima sa po tri zvezdice.

Neos Marmamras je nadaleko poznat po odličnim Lagomandra i Lagomandra Beach hotelima u kojima možete dobiti uslugu od četiri zvezdice. Gerakini nosi epitet savršenog mesta za letovanje sa decom pa ako putujete porodično dobar izbor može biti Sonia Village hotel za koji je aktuelan popust od 27%. Odmah do Gerakinija je malo naselje Psakoudija u kome je smešten fenomenalni Cronwell Sermilia Resort sa 5 zvezdica u kome ćete provesti odmor za pamćenje.

foto: Promo

Prirodna vazdušna banja, Metamorfozis, je omiljena destinacija za sve ljubitelje mirnog i laganog odmora a baš takav smeštaj se može dobiti boravkom u hotelu Simeon 3* koji se nalazi na svega 60 metara od predivne plaže a za koji je aktuelan popust od 32%.

Na Kasandri se, već nekoliko godina unazad, od hotela izdvajaju Miraggio Thermal Spa sa 5 zvezdica u mestu Paliouri, Elinotel Apolamare hotel sa pet, Grand Otel sa četiri, Grand Victoria i Naias sa po tri zvezdice u prelepom Haniotiju, čuvenom po kvalitetnim plažama i moru.

foto: Promo

,,Travelland” svake godine pa i ove, ima još veoma interesantnih ponuda na ovom delu Halkidikija poput Xenios Port Marine i Atriuma sa po tri zvezdice u Pefkohoriju, Xenios Dolphin Beach 3* i Xenios Possidi Paradise 3* u Posidiju ali i Istion Club hotela sa pet i Portes Beach sa četiri zvezdice u Potidei. Čitava obala Kasandre ostaviće vas bez daha a ako poželite smeštaj od 5 zvezdica Xenios Anastasia Resort u mestu Nea Skioni je odličan izbor za vas.

foto: Promo

Ako ste ljubitelje ostrva sigurno će vam se dopasti Tasos, čuven po svom epitetu ,,šuma koja plovi”. U prelepom ambijentu, smešten uz samu obalu, okružen vegetacijom i prirodnim lepotama nalazi se Makryammos Bungalows sa 4 zvezdice a interesantan je i Alexandra Beach Spa Resort 4*.

U Uranopolisu, gradiću na obali Singidskog zaliva, ništa manje gostoprimljivi nisu hoteli Alexandros Palace sa pet, kao ni Xenios Theoxenia i Aristoteles Holiday Resort sa po 4 zvezdice.

foto: Promo

U turističkoj agenciji ,,Travelland” su nam potvrdili da vlada ogromno interesovanje za letovanje u grčkim hotelima. Ne čekajte, iskoristite odlične popuste i uštedite!

Celokupnu ponudu za letovanje u Grčkoj možete pogledati na ,,Travellandovom” sajtu http://www.travelland.rs/ ili se za nju raspitati lično u prostorijama agencije ,,Travelland” u ulici Dobračina 43, u Beogradu.

Promo tekst / Foto: Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja