Najnovije vesti

KUPAJTE SE ZIMI NA PRELEPIM PLAŽAMA DOHE PO CENI VEĆ OD 299€!
Foto: Promo

KUPAJTE SE ZIMI NA PRELEPIM PLAŽAMA DOHE PO CENI VEĆ OD 299€!

Zabava

Klimatizovan fudbalski stadion, klizalište na 45 stepeni i hipodrom sa hotelom za konje koji su smešteni u luksuznim boksevima, neke su od atrakcija koje turisti mogu da vide samo u Dohi. Ona je još jedan grad na turističkoj mapi sveta koji dobija epitet ,,luksuzna oaza’’ a nestvarne peščane plaže, toplo, čisto more i nesvakidašnje građevine privlače sve više posetilaca. Raspitali smo se i saznali kako da najlakše i najpovoljnije dođete do Dohe, gde da odsednete i šta da obavezno posetite u ovom gradu!

 

foto: Promo
foto: Promo

Doha je prestonica zvanično najbogatije države na svetu – Katara. Kao veoma atraktivna destinacija za ljubitelje modernih gradova i luksuza turistički je posećena tokom cele godine. Ipak, najbolje vreme za posetu Dohe je tokom zime i proleća kad je i vrhunac sezone. Ovaj moderan grad je smešten na prekrasnoj peščanoj plaži sa koje posetioci mogu posmatrati spektakularne izlaske sunca, gde se mogu zabaviti, kupati i uživati.

 

foto: Promo
foto: Promo

Zbog sve većeg interesovanja putnika turistička agencija ,,Travelland” je u svoju široku ponudu egzotičnih destinacija uvrstila i Dohu. Iako nije velika, Doha može mnogo toga da ponudi za uživanje i opuštanje. Posetioci posebno vole najprometniji deo Dohe, kaldrmisani suk Vakif, prelepu pijacu na kojoj se mogu pronaći svi lokalni proizvodi, razni začini i ćilimi, gastronomski specijaliteti... U Dohi možete degustirati najkvalitetniji švajcarski sir, vanserijska francuska vina, čudesne masline iz Tunisa ili vrhunsku belgijsku čokoladu. U najbogatijoj državi sveta možete pronaći sve.

 

foto: Promo
foto: Promo
foto: Promo

Doha može da se pohvali mnogobrojnim kulturnim objektima, uključujući čuveni Grad obrazovanja kao i Muzej islamske umetnosti. Ukoliko ne možete da odolite kupovini, Doha nudi brojne šoping-molove. Najlepši i najatraktivniji je Velađo – katarska verzija Venecije.

 

foto: Promo
foto: Promo
foto: Promo

Turistička agencija ,,Travelland” je pripremila fantastične ponude za posetu Dohi koje obuhvataju mnogobrojne hotele iz kategorije četiri i pet zvezdica poput InterContinental hotela, Radisson Blu, Hilton, Crowne Plaza, Hyatt ili Warwick hotela. Tokom februara, marta i aprila ,,Travelland” organizuje svakodnevne polaske a u Dohi po vašem izboru možete ostati 5, 6, 8 ili 10 dana.

 

foto: Promo

Svi ljubitelji tople klime, mora i peska ne bi trebali propustiti ovu priliku jer uz specijalnu ponudu sa ,,TravellandomDohu mogu posetiti po ceni već od 299€!

 

foto: Promo

 

foto: Promo

 

Svi zainteresovani za posetu Dohi mogu dobiti više informacija na internet prezentaciji ,,Travelland” agencije: http://www.travelland.rs/ ili lično u prostorijama agencije u ulici Dobračina 43, u Beogradu.

 

 

(Promo tekst)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...