NIJE MOGLA DA PODNESE DA GA GLEDA SA OVOM GLUMICOM: Zbog ljubomore zvezda serije "ZA MOG SINA" doživela saobraćajnu nezgodu, pa je dečko ZAPROSIO!
Foto: Promo

NIJE MOGLA DA PODNESE DA GA GLEDA SA OVOM GLUMICOM: Zbog ljubomore zvezda serije "ZA MOG SINA" doživela saobraćajnu nezgodu, pa je dečko ZAPROSIO!

Zabava -

Zvezdu serije "Za mog sina", koja će se od sutra emitovati svakog dana u 22 časa na TV Pink, Burčin Terzioglu je javnost u Turskoj osim zbog uspešne karijere, zavolela i zbog braka sa jednim od najpoznatijih turskih glumaca Muratom Jildizom.

Burčin i Murat su se upoznali dok su radili zajedno na jednoj seriji 2006. godine, da bi se venčali dve godine kasnije pod poprilično skandaloznim okolnostima.

foto: Promo

Naime, Murat je snimao seriju u kojoj mu je partnerka bila Tuba Bujukustun, domaćoj publici poznata po ulozi Elif u seriji "Ljubav i novac". Kako je Murat u to vreme već bio sa Burčin, ona nije mogla da podnese da njen dečko snima ljubavne scene sa Tubom, koja je proglašena najlepšom turskom glumicom.

foto: Promo

Kada se zaputila na set na kom su bili Murat i Tuba, Burčin je doživela lakšu saobraćajnu nezgodu. Murat je kasnije otkrio da zbog osećaja krivice nije više želeo da gubi vreme, pa je zaprosio lepu glumicu.

foto: Promo

Ipak, najzaljubljeniji turski par, kako su ih nazivali u medijima, odlučili su da se razvedu 2014. godine, posle šest godina braka. Ovo je bio veliki šok za tursku javnost, s obzirom na to da nikada nisu pokazali da postoje trzavice u njihovom braku. Iako je Burčin govorila da smatra da je brak sa Muratom za ceo život, 2014. godine su se zvanično razveli, u medijima se nagađalo da je razlog glumčevo neverstvo, ali njih dvoje se, osim zvaničnog saopštenja, nikad nisu oglašavali po tom pitanju.

foto: Promo

Samo nekoliko meseci nakon što se razvela od Murata, Burčin se započela vezu sa Ilkerom Kalelijem, kog je upoznala na snimanju serije "Za mog sina", u kojoj joj je dirketan partner.

Njih dvoje su i dalje u vezi, a kako je izgledalo dok su igrali ljubavni par, saznaćete u seriji "Za mog sina", koja će se emitovati od sutra svakog radnog dana od 22 časa na TV Pink!

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track