U SUSRET SAJMU NAMEŠTAJA: Sajamski popusti počinju već od 15.10.
Foto: Promo

U SUSRET SAJMU NAMEŠTAJA: Sajamski popusti počinju već od 15.10.

Zabava -

Ljubitelji dobrog dizajna i generalno lepih stvari, kao i oni koji sa ljubavlju uredjuju svoj dom, sa nestrpljenjem isčekuju Sajam namestaja svake godine kako zbog objedinjene ponude i novih trendova, tako i zbog popusta koji svima omoguće da do željenog komada nameštaja dođu uz mnogo povoljnije uslove. Bez obzira na zvaničan datum početka manifestacije,čini se da je ista već počela s obzirom da pojedini brendovi, kao sto je na primer poznati proizvođač tapaciranog nameštaja Atlas, koji već od sutra 15.10. svojim kupcima odobrava sajamske popuste do 25%, u svojim salonima nameštaja nude uvid u ono što nas očekuje ove godine.

foto: Promo

"Odlučili smo da se ove godine na Sajmu nameštaja predstavimo samo u takozvanoj dizajnerskoj hali 3 Beogradskog sajma,i to sa novitetima isključivo kroz kolekciju sofa i ugaonih garnitura,po čemu smo najpoznatiji. Noviteti iz preostalog asortimana koji uključuju francuske ležajeve, komode, i ostali prateći program su već prezentovani u našim salonima nameštaja,što smo smatrali da je,uz obezbeđivanje sajamskih uslova mnogo ranije nego što je predviđeno, korektno prema našim kupcima koji žele da izbegnu sajamske gužve.", rečeno nam je u Atlas-u.

foto: Promo

Dizajneri iz razvojnog tima su nam otkrili i nešto više:" Radili smo mnogo ove godine za pojedine italijanske proizvođače čiji majstori i dizajneri su nam preneli dosta znanja i umeća kako bi proizvod proizveden u Atlas-u odgovarao njihovim standardima visokokvalitetnih brendova. Iz te saradnje proizasle su mnoge novine koje ćemo prezentovati u narednom periodu. Što se samog proizvoda tiče, moći će da se vide finije forme, velika posvećenost detaljima, povećana udobnost ali i interesantna materijalizacija. Novi materijali, sa akcentom na potpuno novu ponudu prirodnih koža, ali i prirodni štofovi će svakom proizvodu dati posebnu draž. Ne bismo smeli previše da otkrivamo, ali smemo da garantujemo prepoznatljivost i unikatnost, uz praćenje poslednjih trendova."

foto: Promo

Nismo se trudili da otkrijemo više, jer kako kažu "slika govori više od 1000 reči". Zato zaista sa nestrpljenjem iščekujemo ovogodišnji Sajam nameštaja.

Podsećamo da je u Atlas-u Sajam već počeo pa nas od 15.10. pa sve do 11.11. očekuje sajamski popust do 25% (u zavisnosti od načina plaćanja i članstva u Loyalty club-u) na ceo Atlas proizvodni asortiman, ali i na asortiman italijanskih brendova Pensarecasa.it i Stones.

Ponudu kompanije Atlas možete videti na njihovom sajtu, ali i u maloprodajnim objektima u Beogradu, Čačku i Užicu na navedenim adresama.

Salon nameštaja Beograd- Bulevar Arsenija Čarnojevića 69a, prekoputa Kombank arene, tel. 011/ 2400-987

Salon nameštaja Čačak- Bulevar oslobodilaca Čačka 151, tel. 032/559-0-566

Salon nameštaja Užice- Javorska bb, Sevojno, tel. 031/512-244

(Promo - tekst / Foto:Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track