TO MOŽE SAMO AGENCIJA BIG BLUE: Senzacionalna egipatska priča koja se ne propušta
Foto: Promo

TO MOŽE SAMO AGENCIJA BIG BLUE: Senzacionalna egipatska priča koja se ne propušta

Zabava -

Samo u danima 41. Sajma turizma agencija Big Blue daruje svojim klijentima senzacionalnu priču i priliku koja se ne propušta za odmor u egipatskom letovalištu Šarm el Šeik. Uz direktan čerter let u trajanju od tri sata u i više nego povoljne cene ranog bukinga, Big Blue je odlučio da svoje putnike obraduje i sa 10% sajamskog popusta plus umenjenjem na cenu aranžmana od 5 ili 7% u zavisnosti od načina plaćanja. Reč je o aranžmanima u pažljivo biranim hotelima sa 4* i 5* s uslugom na bazi all inclusive.

foto: Promo

Šarm el Šeik, čuveno letovalište i biser Sinaja, živi tokom cele godine, ne poznajući godišnja doba. Suva i topla klima, prijatno i toplo Crveno more, bogatstvo priobalnog podvodnog, ribljeg sveta i, pre svega, blizina, samo tri sata leta odvaja Evropu od regiona toplih mora, učinile su Šarm el Šeik svetski poznatom turističkom destinacijom.

Ovaj veliki turistički grad smešten je na krajnjem jugoistočnom delu Sinajskog poluostrva. Proteže su u ukupnoj dužini od preko 40 kilometara hotelskih kompleksa smeštenih u brojnim koralnim zalivima, uvalama i grebenskim delovima, koji su u nivoima okrenuti ka moru. Mondensko, kosmopolitsko letovalište privlači turiste iz celog sveta pre svega lepotom i bogatstvom života tropskog mora, sprudova i koralnih plaža, gde kupanje ili ronjenje u prirodnom akvarijumu raznovrsnog ribljeg sveta predstavlja jedinstven doživljaj. Tu je i aktivni noćni život i provod u kombinaciji avangardnih svetskih rivijera i orijentalnog, zanosnog ambijenta, što Šarm el Šeiku daje pečat jedinstvenosti. Kulturno-istorijske znamenitosti i spomenici prirode čine Šarm el Šeik centrom i aktivnog turizma ovog regiona.

foto: Promo

Ono što ovom letovalištu daje dimenziju više su i zanimljiva mesta u gradu i okolini koja zavređuju de se posete

(Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track