Naučno dokazana metoda pospešuje pamćenje i usvajanje novih znanja!
Foto: Promo

Nauči engleski jezik za manje od 30 dana!

Naučno dokazana metoda pospešuje pamćenje i usvajanje novih znanja!

Zabava -

Pola miliona Evropljana je odustalo od konvencionalnih metoda učenja engleskog jezika. Zahvaljujući specijalno osmišljenoj metodi, uspeli su da engleski jezik savladaju za manje od 30 dana. Pridruži im se i zadivi porodicu, prijatelje, i saradnike zavidnim poznavanjem vodećeg svetskog jezika.

foto: Promo

Otkrij skriveni talenat za učenje stranih jezika uz automatsku formulu za učenje engleskog jezika koja je sadržana u Pingulingo knjizi. Jedinstvena metoda će ti omogućiti da se rešiš psihičke barijere, i da s lakoćom komuniciraš na stranom jeziku. Uz minimalan trud, govorićeš engleski kao maternji.

Nećeš više morati da napamet učiš reči i gramatiku. Tokom gledanja omiljenih serija i filmova ti više neće biti potrebni titlovi. Uz Pingulingo ćeš nove reči, fraze, i gramatička pravila upijati kao sunđer, a za to će ti biti potrebno svega 30 minuta dnevno.

foto: Promo

Moćna formula čini da tvoj mozak pamti brže!

Ne možeš da naučiš engleski jezik? To nije tvoja greška! Neadekvatan pristup predavača i iscrpne metode učenja su dovele do toga da većina učenika, studenata ili polaznika raznih kurseva sumnja u svoje sposobnosti.

Sve je više onih koji odustaju od konvencionalnih načina učenja. Razlog tome je posebna metoda za učenje engleskog jezika. Reč je o automatskoj formuli za učenje engleskog, sadržanoj u Pingulingo knjizi. Naučno dokazana metoda sadrži posebnu formulu za učenje engleskog jezika. Ona omogućava da za vrlo kratko vreme savladaš gradivo koje se na kursevima uči mesecima, čak i godinama. Nesvakidašnja formula može da dovede do toga da povećaš nivo stručne sposobnosti, postigneš lični razvoj, i drastično poboljšaš svoje jezičke veštine.

Kao inspiracija za stvaranje ove metode su poslužili profesor Andrzej Gawroński, poliglota Giuseppe Gasparo Mezzofanti, kao i drugi veliki umovi. Glavni cilj ove metode je da učenje engleskog bude što uspešnije i efikasnije, a pritom i zanimljivije.

Sam način učenja, kao i funkcionisanje mozga, su se otkrićem ove neverovatne metode promenili u potpunosti. Ova sasvim revolucionarna metoda čini da tvoj mozak pamti 5 puta brže. Gradivo koje se uči u školi ili na kursevima ćeš savladati u neuporedivo kraćem vremenskom roku.

foto: Promo

Genijalne tehnike brzog učenja poznatih poliglota

Da bismo otkrili koja je tajna brzog učenja engleskog jezika pomoću Pingulingo metode, porazgovarali smo sa Jasnom Balić, profesoricom engleskog jezika:

„Standardne školske metode učenja jezika ne aktiviraju delove mozga zadužene za pamćenje i stvaranje asocijacija. Formula sadržana u Pingulingo knjizi čini da naš mozak automatski pamti nove reči i fraze. Ona utiče na naše kognitivne sposobnosti i čini da ih maksimalno iskoristimo, što doprinosi tome da pamtimo znatno brže.“

Prema njenim rečima, Pingulingo je definitivno najbolja metoda za brzo učenje engleskog jezika. Daje nesvakidašnje rezultate, a prvi su vidljivi već nakon prvog čitanja.

foto: Promo

„Za samo pola sata dnevno, prosečna osoba može da usvoji preko 200 novih reči. Nakon dve nedelje će nestati psihičke blokade. Nema više zamuckivanja ni straha od greške. Nakon mesec dana čitanja Pingulingo knjige, poznavanje engleskog jezika će biti na zavidnom nivou.“ – dodaje prof. Jasna Balić.

Prestani da gubiš vreme na beskorisne višemesečne kurseve i privatne časove. Jednostavno naruči Pingulingo knjigu. Vrlo je laka i jednostavna za korišćenje. Biće ti dovoljno samo 30 minuta dnevno da stekneš nova znanja. Odloži svoj pametni telefon i uradi nešto na čemu će ti zavideti.

foto: Promo

Prikladna za sve starosne grupe

Bez obzira na to da li si školarac ili si u poznim godinama, ova metoda će ti pomoći da engleski jezik savladaš za manje od mesec dana.

„Nije bitno da li počinješ od nule ili već imaš određeno znanje iz engleskog jezika, Pingulingo ti može pomoći da stekneš, odnosno usavršiš svoje znanje. Posebno osmišljene lekcije su detaljno objašnjene, kako bi bile razumljive čitaocima uzrasta od 7 do 77 godina“ - tvrdi Jasmina Balić, profesorica engleskog jezika.

foto: Promo

Zato ne oklevaj, i pridruži se hiljadama ljudi koji su uz Pingulingo savladali engleski jezik. Reši se barijere u pamćenju i govoru, putuj bez turističkog vodiča ili postani jedan od njih.

Uz Pingulingo je sve moguće, dobij priliku za bolje plaćen posao, popravi lošu ocenu u školi, ili jednostavno upoznaj kulturu naroda s engleskog govornog područja. Mogućnosti su brojne, a uz ovu nenadmašnu metodu koja je preokrenula živote hiljadama ljudi, sve to možeš da postigneš za vrlo kratko vreme.

foto: Promo

Zaboravi na dosadne kurseve i gomilu udžbenika koje moraš svakodnevno da prelistavaš. Sve što ti je potrebno da engleski naučiš do savršenstva se nalazi u Pingulingo knjizi. Od nje te deli samo jedan korak, a u nastavku pročitaj kako doći do nje.

foto: Promo

Prilika koja se ne propušta

Da li želiš da engleski jezik naučiš samostalno, u udobnosti svog doma? Da li želiš da savladaš sve prepreke u učenju, i da aktiviraš svoj puni potencijal? Spremili smo posebno iznenađenje za tebe i sve koji žele da nauče vodeći svetski jezik. U dogovoru sa distributerom, uspeli smo da obezbedimo nesvakidašnji popust za naše čitaoce.

foto: Promo

Sada možeš da naručiš Pingulingo knjigu i ostvariš neponovljivi popust od neverovatnih 50%.

Međutim, to nije sve! Pingulingo knjiga dolazi i uz posebnu garanciju. Reč je o 44–dnevnoj garanciji na povraćaj novca. Ako u ovom vremenskom roku ne ostvariš željeni napredak, uloženi novac ćeš bez ikakvog pogovora dobiti nazad. Nemaš šta da izgubiš, a mnogo toga možeš da dobiješ. Zato naruči i počni da učiš.

VAŽNA NAPOMENA: Zbog velike potražnje i vrlo pristupačne cene, zalihe brzo nestaju. Ne čekaj ni minut jer je već sutra neće biti. Svoj primerak nabavi sada. Požuri!

Foto: Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track