Najnovije vesti

Konačno bezbolno uklanjanje dlaka - Neželjene dlačice odlazite!
Foto: Promo

Konačno bezbolno uklanjanje dlaka - Neželjene dlačice odlazite!

Zabava

Vekovima je uklanjanje dlačica deo svih kultura. Iako su se metode uklanjanja dlačica razlikovale, konačni cilj je bio isti. Svi su želeli da sa tela uklone neželjene dlačice. Postoji mnogo načina za uklanjanje dlaka, kao što je brijanje, vosak ili čak laserski tretman. Neki od ovih tretmana ne daju trajne rezultate dok drugi dokazuju da ako nema bola, nema ni efekta.

 

foto: Promo

Previše metoda za uklanjanje dlaka

 

Tokom godine se muškarci i žene upuštaju u dugotrajne i često bolne metode uklanjanja dlaka. Brijanje i vosak su najpovoljniji i najčešći tretmani koji su ti danas dostupni i na policama lokalnih prodavnica.

 

Brijanje – brijanjem ti ustvari guliš površinu kože i uklanjaš samo one dlake koje su na površini. Ponekad korišćenje žileta može da bude opasno, a dlačice izrastaju jače i deblje.

 

foto: Promo

Vosak – kada koristiš vosak, bio on hladan ili vreo, nanosiš ga na svoje telo ili na površinu trakica za depilaciju pre nego što sa kože povučeš trakicu. Depilacija voskom može da bude neuredna. To je brza metoda, ali obe metode ne daju trajne rezultate i uglavnom je bolno dok povlačiš trakice. A ako tokom brijanja posečeš kožu ili arteriju, to može biti jako bolno.

 

Kreme za depilaciju – još jedna opcija koju možeš da razmotriš su kreme za depilaciju. Prema FDA, kreme za depilaciju funkcionišu kao hemijski žileti. Ako stoje predugo na tvojoj koži, hemikalije mogu da izazovu ozbiljne iritacije kože i opekotine. Ovo takođe nije trajna metoda i treba je izbegavati zbog posledica koje može da izazove.

 

Epilatori – znaš za epilatore? Epilatori koriste električne diskove koji se vrte i čupaju dlake - pokretljivim, rotirajućim mehanizmom koji čupa više dlačica odjednom. Proizvod je skup, ali ne daje trajne rezultate. Pored toga, bolno je i mučno.

 

foto: Promo

Elektroliza – sledeća opcija za razmatranje je elektroliza. Tokom elektrolize se hirurška igla ubada u tvoju kožu. Ona kroz talase i struju koje šalje kroz iglu uništava tvoje dlake u korenu. Ova metoda je trajna, ali bolna i uopšte nije povoljna.

 

Laser – još jedno trajno rešenje je laserski tretman, ali je takođe skup kao i elektroliza. S laserom takođe postoji mogućnost da tokom tretmana dobiješ infekciju, ožiljke ili opekotine.

 

Star Silk Pro – a tu je i Star Silk Pro, bezbolno rešenje za uklanjanje dlačica koje koristi na hiljade ljudi. Povoljan, bezbolan i jednostavan tretman za uklanjanje dlačica koji garantovano funkcioniše.

 

 

Konačno se oslobodi neželjenih dlačica

Problem s običnim tretmanima za uklanjanje dlačica je što su uglavnom bolni, izazivaju iritacije kože i urastanje dlaka. Ali šta ako saznaš da postoji bezbolno i povoljno rešenje za uklanjanje dlačica? Onda isprobaj Star Silk Pro - bezbednu i bezbolnu metodu za uklanjanje dlačica.

 

foto: Promo

Zamisli da, radi odstranjivanja neželjenih dlačica, ne moraš opet da se briješ ili da trpiš bolne depilacije. Ostale metode uklanjanja dlačica sa sobom nose rizik od iritacije. Pored toga, neminovno dolazi do urastanja novih dlačica koje rastu. Ako se odlučiš za lasersko uklanjanje dlačica ili elektrolizu, moraš odmah da se spremiš na velike izdatke.

 

Star Silk Pro je bezbolno i efikasno rešenje za uklanjanje dlaka. Kako funkcioniše? Star Silk Pro koristi jedinstvenu mrežu kristala koji bruse vrh dlačice. Tako se vrh dlake potpuno stanjuje, pa dlačica nema oštar vrh kad raste. Pri tome je i ne čupa iz korena, što inače izaziva jači rast dlačica i urastanje. Star Silk Pro prilikom uklanjanja dlačica takođe vrši piling kože. Na taj način uklanja mrtve ćelije sa kože, pa je koža neverovatno glatka i mekana na dodir.

 

Isprobaj Star Silk Pro na 44 dana, i u udobnosti svog doma se uveri u čaroliju. 100% zadovoljstvo je zagarantovano i više nećeš morati da trpiš bolne metode da dobiješ besprekorno glatku kožu. Odmah isprobaj Star Silk Pro!

 

Ako i ti imaš problem sa prebrzim rastom dlačica i nelagodnošću zbog njihovog uklanjanja i urastanja, a dosadile su ti dosadašnje metode, imamo dobre vesti.

 

Samo za naše čitaoce distributer daje popust od 50% - pod uslovom da naruče ODMAH!

 

foto: Promo

Umesto 4.580,00 rsd, što je redovna cena proizvoda, danas ćeš ovaj proizvod za jednostavno uklanjanje dlačica dobiti za SAMO 2.290,00 rsd! Požuri, zalihe su ograničene. KLIKNI OVDE >>

 

 

(Promo - tekst / Foto:Promo)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...