KAKO DA.. NAPRAVITE NAJBOLJU STRATEGIJU PAKOVANJA ZA PUT

Zabava -

Kada polazite na put, ključno je da budete svesni toga gde zapravo idete, kako biste što bolje napravili selekciju stvari koja vam je zaista neophodna. Druga, najbitnija stvar - veličina kofera određuje količinu stvari koju ćete poneti!

Kako biste izbegli muke sa pakovanjem noć pred put, vodimo vas kod saveznika za pakovanje. Ekipa serijala “Kako da by Luna Lu” posetila je svetsku putnicu Mariju Grujić Bepu, koja je otkrila trikove za praktično pakovanje, zlata vredne!

Ako je kafa prva stvar na koju pomislite čim otvorite oči, onda nju sigurno treba da spakujete! Black ‘n’ easy kafa je prava turska kafa, koja se priprema prelivanjem vrelom vodom za samo jedan minut, a pruža vam osećaj i miris doma! Posebno dobra stvar su mala pakovanja za jednu šoljicu kafe, koja čuvaju svežinu i staju i u najmanje torbe. Black ‘n’Easy kafa je vaš pravi saveznik za putovanja, jer je uvek možete imati uz sebe, a kako je spremna za minut, možete je konzumirati gde god vam padne na pamet!

Bepa se maksimalno potrudila da nas, kroz svoj primer pakovanja i selibdi u malom koferu, nauči da svedemo život na malo. Malo stvari, mala pakovanja, koristiti namirnice u svrhe kozmetike, digitalni svet u džepu, puno ešarpi i marama! Jako bitna stvar je “spakovati” posao, i ostaviti ga kod kuće, zajedno sa emotivnim nerazjašnjenim situacijama.

Ako je put pred vama, skuvajte Black and easy, pravu tursku kafu i pogledajte fantastičnu epizodu gde ćete pronaći odgovore na sva pitanja koja se tiču nedoumica oko pakovanja!

( Promo tekst / Foto: Printscreen )

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja