Oktopod travel čitaocima Kurira - Poklanjamo letovanje za dve osobe
Foto: Promo

Oktopod travel čitaocima Kurira - Poklanjamo letovanje za dve osobe

Zabava -

Letnja sezona je u punom jeku, slobodnih kapaciteta je sve manje, a potražnja za last minute ponudama je svakim danom sve veća. Za najpopularniju i neprikosnovenu Grčku se uvek traži mesto više u povoljnim apartmanima i privatnim vilama, autobuskim ili sopstvenim prevozom. Oktopod travel nastoji da svoju već interesantnu ponudu smeštaja u severnim delovima Grčke i na ostrvima konstantno obogaćuje, a istu učini još atraktivnijom uz uvek dostupne specijalne ponude i razne interesantne akcije.

Danas izdvajamo nešto još bolje što će vam zasigurno izmamiti osmeh na lice - poklon putovanje za dve sobe sa uključenim autobuskim prevozom i smeštajem.

Tačni odgovori na tri laka pitanja vezana za destinacije u ponudi agencije Oktopod travel vas vode do prelepih peščanih plaža Stavrosa.

Prijavu izvršite putem linka: OKTOPOD TRAVEL POKLANJA.

Sve detalje i pravila pronađite na linku za prijavu OKTOPOD TRAVEL POKLANJA. Požurite, prijava je otvorena naredna 24h. Izvlačenje dobitnika će biti u subotu 17.08. u 12h na našoj Facebook stranici facebook.com/oktopodtravel.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track