Najnovije vesti

McDonald’s u Srbiji se po prvi put pridružuje globalnoj akciji „McDelivery Night“ 19.septembra 2019.
Foto: Promo

McDonald’s u Srbiji se po prvi put pridružuje globalnoj akciji „McDelivery Night“ 19.septembra 2019.

Zabava

BEOGRAD, 17. septembar 2019. - McDonald’s u Srbiji se po prvi put pridružuje globalnoj godišnjoj akciji, koja se dešava po treći put širom sveta, “McDelivery Night In” u četvrtak, 19. i petak 20.septembra od 17,00 časova pa do kraja radnog vremena restorana u Beogradu, Nišu, Novom Sadu i Pančevu.

 

Svi koji poruče hranu za dostavu na kućnu adresu u ovom periodu u iznosu do 1000,00 dinara na poklon od McDonald’sa dobijaju dupli čizburger, a svi koji poruče hranu u iznosu većem od 1000,00 dinara na poklon dobijaju BigMac.

 

Većina (60%) porudžbina za McDelivery dešava se kasno popodne i uveče, tako da McDonald's ohrabruje sve širom sveta da se uključe 19. i 20. septembra u “McDelivery Night In” slavlju. Bez obzira da li se opuštate sami ili provodite vreme sa prijateljima ili porodicom, McDelivery je pravi izbor za uživanje u popodnevnim i večernjim satima uz omiljene McDonald’s proizvode.

 

“Veoma nam je drago da smo se i mi, u Srbiji, ove godine pridružili globalnoj akciji “McDelivery Night In” i želimo da naše korisnike, koji su našu uslugu dostave hrane na kućnu adresu prihvatili od njenog lansiranja u Beogradu početkom februara 2018, a kasnije kada smo i nastavili da širimo mrežu dostave u Nišu, Novom Sadu i Pančevu, nagradimo. Nastavićemo da širimo mrežu dostave hrane iz naših restorana i na druge gradove u kojima poslujemo, a takođe ćemo nastaviti i da podržavamo ovakve i slične aktivacije.” Izjavila je Desanka Landauer, direktorka marketinga u McDonald’su u Srbiji.

 

Tokom 2017. i 2018. hiljade restorana širom sveta je učestvovalo u globalnoj akciji McDelivery Day i omogućeno je gostima da uživaju i zabave se. Ove godine je još obimnija akcija. Najviše restorana do sada će isporučivati omiljenu hranu, a gosti mogu da ostanu kod kuće i uživaju u “McDelivery Night In”.

 

Pridružite se “McDelivery Night In” zabavi širom sveta tako što ćete u svojim postovima na društvenim mrežama koristiti #McDelivery.

 

foto: Promo

O McDonald’su:

 

McDonald’s je vodeći svetski lanac brze usluge sa skoro 38,000 restorana u preko 100 zemalja širom sveta. Preko 92 posto svih McDonald’s restorana širom sveta posluje kao nezavisni lokalni biznisi. Za više informacija, posetite www.mcdonalds.rs ili nas pratite na Facebook ili Instagram

 

O McDelivery:

 

Sa preko dve decenije iskustva u isporuci u Aziji i Bliskom Istoku, McDonald's je jedna od vodećih kompanija na svetu u ovoj usluzi. McDonald's širom sveta koristi nekoliko različitih modela za McDelivery, uključujući partnerstvo sa raznim trećim stranama radi izvršenja porudžbine i isporuke. McDelivery je trenutno dostupan u preko 20.000 restorana na više od 75 tržišta.

 

 

 

Promo tekst

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...