Trendi ženski sat koji je zasenio sve dizajnerske satove
Foto: Promo

Trendi ženski sat koji je zasenio sve dizajnerske satove

Zabava -

Najpoželjniji ručni sat inspirisan elegancijom Pariza

Modni poznavaoci će se složiti da ručni sat ne služi samo za pokazivanje vremena, već da je i neizostavan modni dodatak. Bilo da se radi o sportskom, svakodnevnom, ili elegantno dizajniranom ručnom satu, postoji nekoliko stvari na koje morate obratiti pažnju pri kupovini sata.

foto: Promo

Kupovina jeftinih kopija poznatih dizajnerskih marki je potpuno pogrešan pristup. Imitacije satova je vrlo lako prepoznati, pa ćete ostaviti pogrešan utisak. Dobar sat ne mora biti dizajnerski, ali mora da zadovoljava osnovne standarde kvaliteta. Za početak je, naravno, bitan kvalitet sata. Materijal od kojeg je napravljen kaiš treba da bude prijatan i mekan kako ne bi žuljao, ili s vremenom popucao. Kućište treba da bude čvrsto i zaštićeno otpornim staklom. Naravno, tu je i sklad elemenata – kaiš i kućište treba da budu usklađeni, čineći jednu celinu koja će savršeno odgovarati vašem ručnom zglobu i svakoj prilici. Poslednja, ali ne najmanje važna stavka je dizajn. Poželjno je da sat bude moderan, ali ujedno elegantan, minimalistički. Jedan takav sat se nedavno našao u novoj kolekciji luksuznih Hugo Gerard satova. Reč je o limitiranom izdanju Paris Night ženskog ručnog sata.

foto: Promo

Baca u senku sve dizajnerske satove

Nova kolekcija Hugo Gerard satova je donela neočekivane novitete kada su u pitanju sofisticirani pokazivači vremena. Paris Night je stigao kao specijalno izdanje u limitiranim količinama, a lepši pol je poludeo za ovim

bezvremenskim klasikom elegantnog dizajna. Slobodno možemo reći da parira najskupljim i najluksuznijim satovima poznatih dizajnerskih marki - ali s jednom velikom razlikom koja će vas obradovati. Cena Paris Night sata je pristupačna. Ne morate imati dubok džep da bi se ovaj ručni sat našao na vašoj ruci.

foto: Promo

Sat je prvenstveno namenjen ženama koje od sata očekuju praktičnost, modernost i vrhunski kvalitet po pristupačnoj ceni. Savršen je za sve dame koje vode računa o modnim trendovima (i to ne o prolaznim trendovima), jer su i dizajneri ovog sata vodili računa o tome. Paris Night sat svojim skladnim dizajnom prati sve trendove jer je reč o klasiku koji nikada ne izlazi iz mode.

Ekskluzivan sat zadivljujućeg dizajna

foto: Promo

Trebalo bi da svaki sat odgovara vašem duhu i karakteru, jer ćete ga tako najbolje nositi sa svakom odevnom kombinacijom. S ovim satom ne možete pogrešiti. Bilo da preferirate klasičnu eleganciju, ili da ste avanturista, ili da imate pomalo divlji karakter, ili da više volite minimalizam i neupečatljivost – Paris Night je vaš nepogrešiv izbor. Upotpuniće dnevne i poslovne odevne varijante podjednako dobro kao i večernje i svečane prilike.

foto: Promo

Da ne ostane sve na izgledu, dizajneri su koristili i najkvalitetnije pristupačne materijale. Prijatan i mekan kaiš je prilagodljiv svakom ručnom zglobu kako ne bi klizio kada pomerate ruku, ali i kako ne bi ostavljao otisak. Kućište s okvirom u boji zlata je čvrsto i otporno, a unutrašnjost kućišta je zaštićena čvrstim staklom. Tako ćete biti sigurni da će vaš novi sat dugo trajati i da će vas dugo služiti.

foto: Promo

Sat koji odiše sjajem i luksuzom

Dizajneri su ovaj sat napravili inspirisani romantičnim Parizom. Upravo zato Paris Night odiše romantikom, sjajem i elegancijom. Dozu luksuza i unikatnosti unose i šljokice u unutrašnjosti kućišta. Sve to je upotpunjeno kombinacijom boja koje će se uklopiti uvek i uz sve – klasična crna, i uvek trendi zlatna boja. Minimalistički dizajn, posvećenost detaljima, fina obrada, i doza elegancije su ovaj sat učinili posebnim i jedinstvenim. Pleniće pažnju gde god se pojavite, i zaokružiće svaki vaš outfit.

foto: Promo

Ako je i vas oduševio ovaj neverovatan sat koji neće imati svaka druga žena, sledi još jedna lepa vest. Originalni Paris Night sat možete naručiti online sa službene prodajne stranice. Već kroz dva-tri dana će sat krasiti vaš ručni zglob i upotpunjavati svaku vašu odevnu kombinaciju. I to bez ikakvog rizika, jer sat plaćate dostavljaču tek nakon preuzimanja! A ako vas sve ovo nije uverilo, sledeća informacija sigurno hoće. Za čitaoce ovog članka smo pripremili posebno iznenađenje. Distributer je baš za vas izdvojio nekoliko satova iz ove limitirane kolekcije, i odlučio da vam pokloni 50% popusta.

foto: Promo

Upozorenje: Paris Night dolazi u limitiranom izdanju, i jedan je od najprodavanijih modela iz ovosezonske Hugo Gerard kolekcije ženskih satova! S obzirom na to da su zalihe ograničene, bitno je da reagujete brzo. Naručite odmah

Naručite Paris Night i unesite dozu luksuza, elegancije i romantike u svaku vašu odevnu kombinaciju

(Promo - tekst / Foto:Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track