ZAVRŠENO SNIMANJE DRUGE SEZONE DRŽAVNOG SLUŽBENIKA
Foto: Promo

PALA POSLEDNJA KLAPA DRŽAVNOG SLUŽBENIKA

ZAVRŠENO SNIMANJE DRUGE SEZONE DRŽAVNOG SLUŽBENIKA

Zabava -

Snimanje druge sezone domaće hit serije „Državni službenik“ zvanično je završeno, a njeno emitovanje sa nestrpljenjem se očekuje na Superstar TV kanalu. Snimanje koje je trajalo skoro četiri meseca, bilo je zahtevno, ali ekipa serije je veoma zadovoljna onim što su uradili pa su poslednju klapu zasluženo proslavili zajedno sa prijateljima u jednom beogradskom klubu.

foto: Promo

Akciona serija Predraga Gage Antonijevića, u produkciji Telekoma Srbija, već sa prvom sezonom nesumnjivo je uvela nove standarde u televizijskom sadržaju kod nas, prikupivši svu pažnju i simpatije gledalaca. U novoj sezoni, tajni agenti državne bezbednosti suočiće se sa sajber kriminalom kao savremenom pretnjom po bezbednost zemlje i njenih građana, dok će neočekivani zapleti, uzbudljiva akcija i specijalni efekti zasigurno opravdati dosadašnji uspeh serije. Ekipi vrhunskih glumaca iz prve sezone poput Milana Marića, Žarka Lauševića, Nebojše Dugalića, Marte Bjelice i Ljubomira Bulajića, pridružuju se Nikola Rakočević, Petar Benčina, Tanasije Uzunović, Miodrag Krstović i mnogi drugi, a koje su njihove uloge u lavirintu intriga gledaoci će moći da saznaju uskoro na Superstar TV-u.

foto: Promo

Superstar TV kanal mogu pratiti korisnici mts TV-a, kablovskog operatora Supernova i satelitske televizije m:SAT TV, kao i korisnici u regionu preko m:tel-a CG i BiH i širom sveta preko GO4TV.

1 / 8 Foto: Promo

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track