Upoznajte najmlađeg člana Huawei P40 serije – Huawei P40 Lite pametni telefon
Foto: Promo

#OstaniKodKuće i istraži više uz Huawei

Upoznajte najmlađeg člana Huawei P40 serije – Huawei P40 Lite pametni telefon

Zabava -

Kompanija Huawei održala je online prezentaciju na kojoj je predstavila flegšip uređaje iz najnovije P40 serije. Tokom predstavljanja, imali smo priliku da upoznamo i premijerno vidimo Huawei P40 Pro +, Huawei P40 Pro i Huawei P40 telefone, dok su druga dva člana Huawei P40 serije – Huawei P40 Lite i Huawei P40 Lite e – predstavljeni nešto ranije ovog meseca.

foto: Promo

Huawei P40, P40 Pro i P40 Pro + su premijum telefoni ove serije, dok su P40 Lite i P40 Lite e telefoni pristupačnijeg cenovnog ranga. Dok čekamo da cela P40 serija stigne na naše tržište, odlučili smo da vam za početak detaljnije predstavimo jednog od mlađih predstavnika – Huawei P40 Lite pametni telefon.

foto: Promo

Ovaj član Huawei P40 serije poseduje četvorostruku AI kameru, snažni Kirin 810 čipset, bateriju kapaciteta 4200mAh i HUAWEI SuperCharge punjač od 40W.

foto: Promo

Boje telefona, kojima oduševljavaju svi uređaji iz P40 serije, pokazale su da je Huawei ponovo uspeo da nadmaši sam sebe. Kada su premijum telefoni u pitanju, Huawei P40 i P40 Pro biće dostupni u tri boje sjajne staklene završnice - Ice White, Deep Sea Blue i Black - i dve mat boje stakla - Blush Gold i Silver Frost. Huawei P40 Pro + odlikuje keramička poleđina, stvorena da pored neverovatnog dizajna bude podjednako neverovatno izdržljiva. Ovaj telefon prelepog dizajna dolazi u dve boje: White Ceramic i Black Ceramic.

foto: Promo

A kada je reč o bojama u kojima će P40 Lite biti dostupan, to su: Sakura Pink, Crush Green and Black.

Pored zanimljivih boja, tu je i mladalački dizajn. Četvorostruki sistem kamera smešten je u gornjem levom uglu telefona, dok je u taster za uključivanje telefona integrisan i skener za otisak prsta što samo otključavanje telefona čini još jednostavnijim i praktičnijim.

foto: Promo

Sistem kamera na P40 Lite telefonu koji smo pomenuli čine: glavna kamera od 48 MP, ultra širokougaoni objektiv od 8MP, makro objektiv i bokeh sočivo za rekreiranje plitkih efekata dubine polja. Kada je u pitanju prednja kamera, ona ima 16MP i smeštena je u gornjem levom uglu ekrana.

Svi telefoni Huawei P40 serije dolaze sa Huawei Mobile Services (HMS) platformom i AppGallery prodavnicom aplikacija. U prodavnici aplikacija nalazi se veliki broj kako globalnih, tako i lokalnih aplikacija, a sve što je potrebno da uradite jeste pravljenje Huawei ID naloga, kako biste mogli potpuno da se prepustite istraživanju Huawei mobilnih servisa.

foto: Promo

Huawei vas poziva da ostanete kod kuće, budete bezbedni i istražite više uz Huawei P40 seriju.

Foto: Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track