Kupite knjigu preko interneta – online knjižare su budućnost
Foto: Promo

Kupite knjigu preko interneta – online knjižare su budućnost

Zabava -

Vremena se menjaju, pa tako i mi sami i sve oko nas. Pogledaj oko sebe i videćeš da uveliko živiš u digitalnom dobu. Nekada su bile parne mašine, danas su pametni uređaji. Nekada su se prijateljima pažljivo pisala pisma, danas se kuckaju poruke u hodu. Gotovo sve je digitalno i dostupno na samo par klikova. Sve oko tebe postaje pametnije pa tako i tvoja knjižara! Knjige su nekada bile isključivo od papira, a sada imaš mogućnost da na hiljade naslova uvek nosiš sa sobom na samo jednom uređaju. I da novu knjigu kupiš nikada lakše uz samo par klikova. Tradicionalne knjižare su stvar prošlosti, online knjige su budućnost!

Knjižare evoluiraju iz godine u godinu

Već godinama se priča i predviđa kako je kraj na vidiku za tradicionalne izdavače i knjižare. Nekada titani izdavaštva i gotovo jedina opcija ukoliko ste želeli da štampate i plasirate svoj rukopis su na najnižim granama od svog osnivanja. U poslednjih nekoliko godina prodaja 5000 izdanja knjige se smatra izuzetnim uspehom. Kako se generacije menjaju, tako se menjaju i čitalačke navike. Mlađe generacije rođene i odrasle u digitalnom dobu traže nešto novo. Zato mnoštvo internet knjižara poput Knjige na dlanu iz godine u godinu sustižu tradicionalne izdavače. A predviđanja su da će ih u narednih nekoliko godina prestići i suvereno zavladati izdavačkim svetom. Kupac odnosno čitalac je kralj, i šta on poželi, tako će i biti! A on želi da mu je sve dostupno i na dohvat ruke 24/7.

foto: Promo

Prolazi vreme planskog odlaska u knjižare i pažljivo gledanje i biranje sledeće knjige koju ćeš pročitati. Život ljudi se menja iz godine u godinu, a samim tim i njihove navike. Većina vas sigurno svaki slobodan minut pažljivo koristi. Toliko je novih obaveza, a tako malo vremena. Zato knjižare budućnosti kao što su Knjige na dlanu prati svaku tvoju potrebu. Nemaš vremena da odeš do najbliže knjižare da kupis omiljeni ljubavni roman, klasiku, knjige domacih pisaca? Nema problema, hiljade i hiljade knjiga pažljivo razvrstanih u više desetina kategorija su ti na dohvat ruke! Smetaju ti gužve i zagušljive prostorije? Nikakav problem, sada pretražuj i kupuj knjige iz udobnosti svog kreveta ili fotelje! Obradovao bi dragu osobu ali ne znaš kako? Poruči i plati knjigu u samo par klikova, a ona će u najkraćem roku biti dostavljena na navedenu adresu!

Internet knjižara po tvojoj meri

Kao gotovo sve usluge i proizvodi u današnje vreme, knjige i knjižare su maksimalno okrenute i podređene čitaocima. Čitalac danas predstavlja centar izdavačkog sveta! I zato se izdavačka industrija mora maksimalno prilagoditi svojim čitaocima i njihovim načinima života. Internet knjižara Knjige na dlanu nudi najmodernije i sveobuhvatno čitalačko i potrošačko iskustvo. Savremena prodajna platforma ne samo da je lepa na oko već je i maksimalno efikasna. Do željene knjige možete doći nikada lakše i brže. Potpuno bezbednu kupovinu možete obaviti kroz samo par jasnih koraka. I sve to beskontaktno, a knjiga stiže na vašu adresu u najkraćem mogućem roku! Kupovina knjiga zaista nikada nije bila lakša i ugodnija!

Nikola Radenković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track