PREDSTAVLJAMO VAM NAJVAŽNIJE EMISIJE KURIR TELEVIZIJE: Program koncipiran kao mix zabave i informative
Foto: AMG

PREDSTAVLJAMO VAM NAJVAŽNIJE EMISIJE KURIR TELEVIZIJE: Program koncipiran kao mix zabave i informative

Zabava -

Program Kurir televizije osmišljen je kao idealan spoj zabave i informative. Duh Kurira prepoznatljiv je u svim tv formatima, a u zanimljivoj programskoj shemi primat imaju emisije koje se emituju uživo.

Sve emisije Kurir televizije uživo možete da pratite na ovom linku

CENTRALNI DNEVNIK

Najvažnije vesti iz zemlje, regiona i sveta emituju se svake večeri u 18.55 časova u Centralnom dnevniku.

Jedini dnevnik koji vam je potreban.

Voditelji dnevnika: Zoran Mihajlović, Stefan Stanković.

foto: AMG

PULS SRBIJE

Radnim danima emituje se Puls Srbije, emisija posvećena pričama koje tresu Srbiju. Ceo drugi sat emisije rezervisan je za dopisnike koji gledaocima donode duh svojih mesta, običaje i energiju, i približava život građana širom Srbije. Emisiju realizuju dva iskusna voditeljsko - urednička para, Maja Borović Simić i Dejan Kukrić i Jelena Pejović i Miloš Anđelković, zbog kojih gledaoci s nestrpljenjem čekaju 16 časova.

foto: AMG

REDAKCIJA

Otvorene reakcije na udarne priče predstavljaju koncept emisije Redakcija, koja se emituje radnim danima od 13 časova. Svakodnevno se, u prepoznatljivom stilu, redakcija Kurira bavi aktuelnim temama i naslovima iz štampanih i online medija. Voditeljka i urednica emisije je harizmatična Olja Lazarević.

foto: AMG

BRZE VESTI

Svakog dana, na svakih sat vremena, tačnije u pet minuta do punog sata, emituju se brze, jasne i kratke vesti. Prve vesti na programu su u 10.55 časova.

foto: AMG

USIJANJE

Usijanje je politički tok-šou. Voditelji emisije Ljubiša Ivanović i Ivana Majstorović razgovaraju oči u oči sa eminentnim gostima na aktuelne političke i društvene teme i to u udarnom terminu, subotom od 20 časova.

foto: AMG

SCENIRANJE

Koncept emisije Sceniranje podrazumeva, kao što naziv kaže, skeniranje scene, a emituje se nedeljom od 20 časova. Tema su poznate ličnosti, ljudi koji su obeležili našu scenu, a urednica i voditeljka Vanja Camović pokušaće kroz razgovor da ih navede da otkriju nepoznate detalje iz njihovih života.

foto: AMG

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track