BetOle: Novo u svetu online klađenja!
Foto: Promo

BetOle: Novo u svetu online klađenja!

Sport -

Uđite u novi svet online klađenja sa platformom BetOle i zaboravite da ste ikada koristili drugu!

Neka igre počnu! Zabavite se i igrajte.

Šta bi bilo kada bismo Vam rekli da zamislite aplikaciju jednostavnu za registrovanje i korišćenje. Zatim zamislite brzu i kvalitetnu uslugu. Zatim, da uz to možete da računate na odlične kvote koje prate svetsko tržište. Da Vas čeka velika ponuda prematch i live događaja. Sve što što ste zamislili sada je na par klikova od Vas. Stigao je BetOle – Nova platforma za online klađenje.

foto: Promo

Naš tim profesionalaca koji se dugo godina bavi razvijanjem sličnih platformi mislio je na zahteve i potrebe svakog igrača. Bavili smo se statistikama, istraživanjem i formiranjem različitih platformi igara na sreću i kreirali aplikaciju koja će oduševiti sve ljubitelje online klađenja.

Poučeni specifičnostima ovakve vrste klađenja osmislili smo niz posebnih pogodnosti koje očekuju sve nove korisnike odmah nakon uspešne registracije. Neke od njih su: bonus dobrodošlice, mogućnost formiranja sopstvene strategije uz pomoć alata kao što su Bet Builder i Cashout, freebet bonus, bonus na broj parova i drugi.

Bonus dobrodošlice je naš način da ti kažemo „Dobrodošao u BetOle svet klađenja“ . To je poklon našeg tima svakom igraču koji se uspešno registrovao, što u praksi znači pravo na 100 % freebet bonusa na prvi depozit u vrednosti do 5.000 dinara. Svaki igrač koji se registruje na sajtu www.betole.com automatski ostvaruje navedeno pravo. Nakon uplate u iznosu od 5.000 dinara, igrač na svom freebet računu automatski dobija taj iznos. Više informacija pročitajte OVDE. Bouns tip je benefit koji se sadrži od nekoliko posebno odabranih mečeva u svakom kolu. Ti mečevi će imati kvotu koja je značajno bolja u odnosu na redovnu ponudu. A ukoliko igrač odabere opciju da doda tu kvotu na tiket koji već ima dva para, dobiće bolju kvotu nego na bilo kom drugom mestu. Uverite se i sami. Bonus na broj parova je benefit koji omogućava igračima da ostvare bonus sa najboljim mogućim uslovima. Više informacije na platformi BETOLE.

foto: Promo

Kako nikada više ne biste bili u situaciji da izgubite tiket golom suprotnog tima u poslednjem minutu napravili smo pogodnost pri kojoj svaka uplata donosi freebet, a jedini uslov je da kvota bude veća od 1.25. Jer na našoj platformi - svaki tiket dobija! Više o tome pročitajte OVDE.

Svi vole da budu prvi na tržištu, a BetOLe to jeste i to na polju online kazina. Formirali smo novu generaciju kazino igara koja će svake nedelje omogućiti igračima da ostvare posebne pogodnosti. Dragi naši igrači imaćete mogućnost da Vam na odigranih 1000 spinova, iznos od 10 % potencijalnog gubitka bude vraćen na račun. Novac koji Vam je vraćen možete da podignete u celosti, da zamrznete uplatu ili da ponovno uložite novac u bilo koju od igrara na platformi BETOLE.

Neka igre počnu-BetOle! Na našem sajtu Vas čekaju i Jackpot-ovi u iznosu do čak 250.000 dinara!

Uđite u svet online klađenja. Zabavite se i igrajte. Čekamo Vas! OLE!

VAŽNA NAPOMENA: Zakon o igrama na sreću Republike Srbije maloletnim licima ne dozvoljava učestvovanje u igrama na sreću.

(Promo / tekst - Foto: Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track