STIŽE NOVA RUSKA HIT SERIJA! DETEKTIVKA ANA ima natprirodne moći, vidi i razgovara sa duhovima i tako rešava misteriozne zločine
Foto: AMG

KUrir televizija

STIŽE NOVA RUSKA HIT SERIJA! DETEKTIVKA ANA ima natprirodne moći, vidi i razgovara sa duhovima i tako rešava misteriozne zločine

Jesenji TV program -

Nova ruska hit serija emitovaće se od 22. marta, radnim danima u 22 sata, na Kurir televiziji!

“Detektivka Ana” je uzbudljiva krimi-serija sa elementima naučne fantastike, koja je smeštena u devetnaesti vek. Ljubitelji serija kao što su “Medijum” i “Šaptačica duhovima”, kao i oni koji su uživali u emisijama “Ruski vidovnjaci” i “Natprirodna selekcija”, koje su se već emitovale na Kurir televiziji, od 22. 3. mogu premijerno da se uključe u svoju novu opsesiju!

Ova serija na jedinstven način približava romantičnu epohu devetnaestog veka uz uzbudljive i napete detektivske slučajeve, koje pokreću duhovi ubijenih žrtava sa kojima Ana ima moć komunikacije.

Devetnaestogodišnja Ana krajem devetnaestog veka živi u gradu Zatonsk, gde neočekivano otkriva da poseduje natprirodne moći. Duhovi mrtvih je proganjaju moleći za pomoć. Potpomognuta svojim vizijama, Ana uspeva da istraži i reši brojne misteriozne zločine koji zbunjuju policiju.

Iskusni detektiv, 37-ogodišnji Jakov Štolman, koji ima priliku da poseti grad, udružuje se sa Anom i postaje njen partner u lovu na kriminalce. Jakov je skeptik i realista, a njegov odnos sa Anom je u početku veoma složen. Međutim, vremenom se njihovo rivalstvo pretvara u prijateljstvo, a kasnije i u ljubav. Ana igra glavnu ulogu u svakoj istrazi, ali Jakov, zahvaljujući svom iskustvu i inteligenciji, pomaže da se slučaj dovrši i prestupnik pošalje u zatvor.

Kurir televiziju možete pratiti kod sledećih provajdera: mts Iris tv, kanal 108, Supernova m:sat i Orion telekom, kanal 8, Arena cloud, Pošta Net, kanal 109 i Sat-trakt na poziciji 12.

Kurir televiziju možete gledati i UŽIVO.

Foto: AMG

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track