Najnovije vesti

DA LI ZNATE? Ovaj DUG ima JAKO VISOKE KAMATE! Ne rizikujte, KONAČNO učinite nešto za sebe i one koje volite
Foto: Promo

DA LI ZNATE? Ovaj DUG ima JAKO VISOKE KAMATE! Ne rizikujte, KONAČNO učinite nešto za sebe i one koje volite

Zabava

 

Koliko ste noćas spavali?

Velika je verovatnoća da ćete odgovoriti „premalo“ ili pogrešno proceniti svoje vreme spavanja kao „dovoljno“. Sa današnjim stilom života, u kom dan nikada nije dovoljno dugačak za obavljanje svih obaveza, od sna ćemo najpre “pozajmiti” sve to vreme koje nam nedostaje, uz obećanje da ćemo se “dobro ispavati tokom vikenda”

Dug koji svom telu ne možete vratiti

Međutim ova nagodba zapravo ne funkcioniše, kao ni mnoštvo drugih koje vezujemo za spavanje. Kvalitetan san svaku noć, na žalost našeg organizma i imuniteta, nije nešto što možemo “nadoknaditi”! Skraćenje sna i njegov loš kvalitet je dug koji se ne može tek tako vratiti vikend-izležavanjem, a “kamate”, odnosno posledice su, posebno u ovakvim vremenima, ponekad previsoke.

Koliko košta manjak sna?

Ako ne spavamo dobro, ne možemo da se koncentrišemo, loše smo raspoloženi, lošije izgledamo… Imunitet pada, pa češće imamo i zdravstvene tegobe. Svi znamo da je osam sati sna optimalno za zdrav i srećan organizam, ali nažalost život nam najčešće ne dopušta luksuz da trećinu dana provedemo u krevetu. Zato je važno spavati kvalitetno!

Dormeo
foto: Promo

April je vreme za promene

E, pa došlo je vreme da nešto promenimo! San itekako treba da cenimo, a svaku priliku da ga poboljšamo treba maksimalno iskoristiti. Prvi korak ka tome je odabir PRAVOG jastuka, a Dormeo vam u aprilu omogućava da to uradite po stvarno odličnim cenama!

Dormeo - sinonim za idealan jastuk

Dormeo u ponudi ima brojne vrste jastuka - koji se razlikuju po dizajnu, materijalima i dimenzijama – kako bi svako od nas pronašao baš onaj koji mu savršeno odgovara. Neka za vas i one koje volite - ovo proleće bude u znaku dobrog spavanja! Naspram svojih potreba odaberite Dormeo jastuk po cenama sniženim do čak 50%.

Naspavajte se!

Odlične ponude Meseca Dormeo jastuka važe do kraja aprila - Kliknite ovde i odaberite pravi jastuk za sebe, a celokupna ponuda vas očekuje i u našim prodavnicama širom Srbije ili samo na jedan klik OVDE.

Iskoristite jedinstvenu priliku i ovog aprila zaista učinite nešto za sebe. Obezbedite savršen jastuk za sebe i obradujte svoje telo koje očajnički vapi za dobrim snom!

Promo tekst

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...