NE PROPUSTITE DO SADA NEVIĐENU PONUDU: Neverovatnih 7 godina garancije za televizore!
Foto: Promo

NE PROPUSTITE DO SADA NEVIĐENU PONUDU: Neverovatnih 7 godina garancije za televizore!

Zabava -

Jedna od najbitnijih stvari zbog koje ćemo se odlučiti da kupimo TV aparat jeste garancija koju nudi njen proizvođač, pa nam tako garantni rok dosta govori o kvalitetu proizvoda.

Proizvođač ne želi da daje produženu garanciju ukoliko nije apsolutno siguran u kvalitet svojih proizvoda.

Hisense je prva kompanija koja je dala sedmogodišnju garanciju za sve televizore iz svog asortimana, a kupljene u promotivnom periodu od 01.05. do 31.07.2021.

Hisense
foto: Promo

Sedmogodišnja garancija i specijalne akcijske cene su deo kampanje za Euro 2020 (Evropsko prvenstvo u fudbalu) čiji je Hisense oficijelni sponzor.

Hisense je jedna od najvećih kineskih kompanija koja ima tradiciju dugu preko 50 godina i nalaze se među prva 4 proizvođaca televizora na svetu.

U julu 2015. godine Hisense je kupio meksički pogon od Sharpa za 23,7 miliona dolara, a već Novembra 2017. najavio je da će steći 95% kontrolnog udela u Toshiba Visual Solutions za 113 miliona američkih dolara.

Hisense
foto: Promo

Kod nas su sve prisutniji sa svojim proizvodima u poslednjih nekoliko godina, a specijalnu pažnju su nam skrenuli 2018. godine, kada je završena akvizicija, kojom je Hisense postao većinski vlasnik kompanije Gorenje sa 95,4% akcija.

Svojim kvalitetom i pristupačnom cenom su skrenuli pažnju svim potrošačima.

Hisense je na prvom mestu po prodaji televizora na najvecim tržištima poput Kine, Australije i Južnoafričke Republike.

Jedan od najvećih aduta kojim se ova kompanija ponosi jeste najrigoroznija kontrola kvaliteta u proizvodnji.

Rezolucija koju koriste za reprodukciju se kreće u rasponu HD, FHD I UHD u zavisnosti od modela.

Hisense
foto: Promo

DOLBY VISION i Dolby Atmos® Immersive Sound će se pobrinuti za savršenu sliku i zvuk koji stvaraju bioskopsku atmosferu.

HISENSE premium modeli postižu čak 1000 nita Peak Brightness, zbog cega bela boja izgleda svetlije, crna je tamnija, a boje neverovatno žive.

Pored ULED I LASER tehnologije, Hisense televizori se izdvajaju sa najbržim procesorima i najjednostavnijim menijem za korišćenje.

Činjenica da koriste panele I kategorije za sve svoje televizore dodatno uliva poverenje svim potrošačima.

Promotivni period sa 7 godina garancije odnosi se na kupovinu svih Hisense televizora u periodu od 01.05. do 31.07.2021. uz obaveznu registraciju na sajtu rs.hisense.com.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track