KURIR TELEVIZIJA

IVA ŠTRLJIĆ BEZ GAĆICA! Prekrstila noge, a voditelj UZVIKNUO: Pa ti si GOLA! Sve puca od SEKSEPILA!

Pop kultura -

Iva Štrljić važi za jednu od najzgodnijih srpskih glumica, a za njenu vitku liniju, kako kaže, zaduženi su zdrava ishrana i redovno vežbanje.

Na radost njenih pratilaca na Instagramu, posebno muškog dela, lepa glumica svoje pratioce često iznenadi provokativnim fotografijama.

Iva Štrljić
foto: Kurir televizija

Tako se na jednoj od poslednjih Iva slikala bez donjeg veša, a upravo o ovome razgovarala je sa voditeljem "Pulsa Srbije" na Kurir televiziji, Milošem Anđelkovićem.

- Prvo moram da kažem da nisam bila gola - nasmejala se Iva, koja je aludirala na maleni sako koji joj je pokrivao grudi na slici, dok se jasno videlo da donjeg veša nema.

Iva Štrljić
foto: Kurir televizija

- Te slike su pre svega umetničke, ovo nije prvi put da radim to. Poenta je da pokažemo svu lepotu žene i seksipil kojim odiše - kaže Iva.

- Ja mislim da je upravo ta strast nešto što možemo da nazovemo seksipilom - kaže Iva. Dok je govorila smenjivale su se njene polu-nage fotografije, a voditelj je posebno reagovao na onu na kojoj nema donji veš.

Iva Štrljić
foto: Kurir televizija

- Pa, ti si ovde gola - rekao je, na šta se ona samo nasmejala i dodala da misli da je seksipil ono što je lep dodatak i začin ženstvenosti.

Iva Štrljić
foto: Kurir televizija

- To ne može svako da ima, i ne može svako da izgleda tako kako ja izgledam. To je nešto što jedna dama unutar sebe ili ima ili nema - rekla je Iva.

Kurir.rs

OVDE MOŽETE GLEDATI UŽIVO KURIR TELEVIZIJU

Bonus video:

05:03

NAŠE ŠAMPIONKE: Milica Mandić i Tijana Bogdanović su se vratile u Beograd

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track