JEDAN OD NJIH NIKADA NIJE IŠAO NA PRVI DEJT U BIOSKOP, A DRUGI JE DOBIO SAVET ZLATA VREDAN!
Foto: Profimedia, Zorana Jevtić

JEDAN OD NJIH NIKADA NIJE IŠAO NA PRVI DEJT U BIOSKOP, A DRUGI JE DOBIO SAVET ZLATA VREDAN!

Zabava -

Ivana Dudić, Miloš Biković i Miodrag Radonjić trenutno su jedni od omiljenih mladih lica domaćeg glumišta nove generacije.

Miloš Biković dao je jako interesantan odgovor na pitanje koji je film gledao na prvom dejtu. Film je zapravo ostao u senci saveta njegovog brata od tetke – da sačeka neki dobar momenat kada bi devojku trebao da uhvati za ruku i da je poljubi. Sećanje na taj savet, ipak je ustavilo najveći utisak.

A šta su Ivana Dudić i Miodrag Radonjić rekli o prvom dejtu u bioskopu i ko od njih dvoje zapravo nikada nije išao u bioskop na dejt, možete pogledati ovde :

Uz Apollon, boga kućne zabave – bioskop je tamo gde ste vi. Na svu sreću, Apollon nudi više od 10 000 sati najkvalitetnije filmske i serijske zabave, sa sve prevodima na srpski jezik i promo periodom od 30 dana, koji je potpuno besplatan. Neki od super Apollon filmova za prvi dejt su „Bliskost“, „Dok nisam srela tebe“, „Don Džon“, ili „Kad je Hari sreo Sali“. Registrujte se na Apollon i uživajte u svom prvom dejtu – bez reklama!

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track