OVA LJUBAVNA PRIČA JE BOLJA OD SVAKOG FILMA! Glumica se zaljubila u NJEGA, a onda je uradila nešto HRABRO što žene retko rade!
Foto: Profimedia

divno

OVA LJUBAVNA PRIČA JE BOLJA OD SVAKOG FILMA! Glumica se zaljubila u NJEGA, a onda je uradila nešto HRABRO što žene retko rade!

Pop kultura -

Australijska glumica Sara Snuk (33) u tajnosti se udala za svog najboljeg prijatelja Dejva Lavsona, u kog se zaljubila tokom karantina zbog koronavirusa.

Zvezda serije "Succession" i 43-godišnji Dejv verili su se u oktobru prošle godine, i to nakon što je ona njega zaprosila. Par se venčao u dvorištu njene kuće u Njujorku, gde živi već neko vreme, i to još u februaru, ali se tek sada saznalo.

"Na početku pandemije u Melburnu izolovala sam se sa jednim od najboljih prijatelja i zaljubili smo se. Prijatelji smo od 2014. godine, živeli smo zajedno, putovali zajedno, uvek smo bili uzbuđeni kada bi se videli, ali sve je to bilo potpuno platonski", izjavila je u intervjuu za Vog.

Dodala je i kako su im se zvezde uskladile i da se među njima rodila romansa kao u nekoj filmskoj priči i da se pandemija nije dogodila, verovatno ne bi završili zajedno.

Glasine o venčanju pojavile su se kada se Sara pojavila na premijeri treće sezone serije "Succession" u Njujorku s blještavim prstenom na ruci.

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:49

Ko bi rekao da je Mirka pre nekoliko dana rodila 4. dete?! Lepa glumica IGRA, PA RASTURA! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track