ŠTA VAS NAJVIŠE NERVIRA U KAFIĆIMA? Znamo za mesto gde toga nema, a u igri je i NAGRADA od 30.000 evra!
Foto: Shutterstock

ŠTA VAS NAJVIŠE NERVIRA U KAFIĆIMA? Znamo za mesto gde toga nema, a u igri je i NAGRADA od 30.000 evra!

Bar -

Mi kao narod volimo da sedimo po kafićima, da raspredamo priče da tu povremeno i donesemo kompjuter i radimo, sedimo s društvom, muvamo se, nema ničega što nećemo sa zadovoljstvom raditi u kafiću! Ali pošto smo tako često tamo, primećujemo i stvari koje nam idu na živce

Na stolu je “sto” čaša, ali konobarice nema da malo raskloni? Mašete barmenu, ali on kucka poruke ili se pravi da vas ne vidi jer na televizoru upravo fudbaler šutira za odlučujući gol? Pepeljara je puna, čaša vam je prazna, ali niko od osoblja vas ne primećuje? Dobri konobari i barmeni uvek vide kada želite njihovu pažnju, uvek se “stvore” baš kad vam trebaju i sa osmehom vam donesu baš ono što želite. Ako mislite da ste bolji od beogradskih konobara, prijavite se za Bar!

A najbolje od svega? Moći ćete da se lično uverite u njihove veštine, jer je Bar otvoren za publiku - dođite i budite deo šoua! Čak 16 takmičara će voditi Bar u srcu Beograda i svojim veštinama i osobinama osvojiće naklonost publike i nagradu od 30.000 evra!

Pratite Bar i na društvenim mrežama - Instagram i Facebok!

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track