NE PROPUSTITE NASTAVAK SJAJNE I UZBUDLJIVE SERIJE BESA
Foto: Promo/Sergej Radović

NE PROPUSTITE NASTAVAK SJAJNE I UZBUDLJIVE SERIJE BESA

Zabava -

Druga sezona serije „Besa“ nastavlja se tri godine pošto je Uroš Perić primio poslednji zadatak od šefa albanske mafije Dardana Beriše: da ubije inspektora Petrita Kocija kako bi sačuvao sopstvenu glavu.

Tri godine kasnije porodica Perić na potpuno neočekivanom mestu i u nepotpunom sastavu slavi Vidanov rođendan. Istovremeno, sin Dardana Beriše, Driton, se vraća u Crnu Goru iz Italije, gde ga je otac poslao na studije. Njegov brat od ujaka Iljir Sokolji već vodi uspešan posao iz svoje vile na Ženevskom jezeru.

serija Besa, Besa, druga sezona
foto: Promo/Sergej Radović

Inspektor Petrit Koci je još uvek živ i uz to oženjen. Njegova partnerka iz policije Divna nastvalja da prati aktivnosti klana Beriša i dok bivši muž preti da će joj oduzeti starateljstvo nad ćerkom.

Luka trpi pritisak jer mu je u poslu sa kokainom direktna saradnica Ana, koja želi od njega da sazna ko joj je ubio brata.

Jedna smrt u klanu Beriša i neočekivani kraj rođendana Vidana Perića pokrenuće niz neverovatnih događaja koji će postaviti pitanje da li je uvek moguće održati datu reč.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track