Najnovije vesti

“SHINING EGO” POMERA GRANICE: Ovaj veš nose moćne i srećne žene, poručuje dama koja je kreirala ovaj brend

Zabava

Dragana Tanasijević, fitness model i preduzetnica, zna kako da privuče pažnju. Kao vlasnica brenda “Shinning ego” nesporno je uspela da pomeri granice. Zaintrigirala je mnoge devojke i muškarce i inspirisala ih da požele jedan ovakav senzualni komad rublja - bilo da ga obuku ili poklone nekom dragom.

Dovoljno provokatvan da probudi maštu, a sa druge strane, dovoljno senzualan da istakne ženstvenost, brend Shining ego inspirisan je željom da se žena koja ga ponese oseća lepo, poželjno, moćno, ali nikako vulgarno.

Na brendu je rađeno čak dve godine, a inspiracija je prema rečima kreatorke i vlasnice brenda, potekla iz Rusije.

  • Cilj je bio da se žene osećaju dobro u svojoj koži. "Shining ego" jeste nešto novo i nešto što nije viđeno. Imamo detalje koje nećete naći kod drugih brendova za veš, poput traka oko noge - kaže ona.

Još jedan ekskluzivitet vezan je za ovaj brend: reklamirale su ga najlepše ruske instagram modeli i playboy zečice, što nijedan domaći brend nije do sad uradio.

  • Želeli smo da istaknemo da imamo modele bukvalno za svakoga -za žene sa oblinama, za žene koje vole da budu seksepilne, a opet da im bude udoban veš. Za ležerniju varijantu postoje kožni bodi harnesi, koji mogu da se kombinuju ili sa vešom ili sa garderobom - otkriva Dragana.

Što se tiče raspona godina kod žena koje nose "Shining ego" raznolik, dodaje naša sagovornica, kao i da su muškarci kupci. I bilo da su muškarci ili žene, svim kupcima je obezbeđena diskrecija.

  • Muškarci ga poklanjaju svojim devojkama, suprugama, ljubavnicama, eventualno. A žene kada žele da iznenade svog muškarca, ali i svog ljubavnika - iskrena je naša sagovornica.

Ovaj delikatni deo garderobe može kupiti preko njihovog instragram profila, Shininego_official, kao i preko sajta na kojem mogu da se vide svi modeli, koji kada ih poručite za dva do tri dana stižu na vašu adresu.

Promo tekst

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja