EVO ŠTA NAS I NA KOJIM KANALIMA OČEKUJE TOKOM JULA I AVGUSTA
Foto: EPA/VINCE MIGNOTT

Vrelo leto ispred malih ekrana

EVO ŠTA NAS I NA KOJIM KANALIMA OČEKUJE TOKOM JULA I AVGUSTA

Zabava -

Deo godine rezervisan za odmore, školske raspuste i vreme koje više provodimo u prirodi, neće oskudevati kvalitetnim televizijskim sadržajem. Leto pred nama donosi uzbudljive filmske, sportske i zabavne momente – od telenovela do Premijer lige!

Kao vesnik letnje programske šeme, na Javnom servisu počinje tradicionalni „Letnji bioskop“ koji će gledaoce obradovati odličnim filmskim naslovima. Ni drame, ni akcije koje nosi domaći serijski program neće izostati – jer ono što se dugo čekalo je nastavak krimi serije „Klan“ koja počinje da se emituje od subote, 2. jula na kanalu Superstar. Novih osam epizoda pratiće dalji uspon grupe mafijaša na čijem su čelu Šok i Paša koji svoj biznis proširuju i na otmice bogataša.

Ljubitelje malo „mekših“ priča, na TV Prva očekuju finala serija „Igra sudbine“ (1. jul) i „Kolo sreće“ (8. jul), dok umesto njih na istoj televiziji od 4. jula počinje nova telenovela „Mala supruga“, nastala po motivima istoimenog romana spisateljice Mir Jam.

Za sportske fanove leto će biti jako uzbudljivo. Na repertoaru su čak dva prvenstva u vaterpolu – svetsko koje se upravo održava u Mađarskoj i evropsko, koje u Splitu startuje 27. avgusta kada ćemo ponovo bodriti naše delfine uz Radio televiziju Srbije. Pored vaterpolista, ovih dana navijamo i za Novaka Đokovića koji brani titulu na Vimbldonu i nadamo se da ćemo ga 10. jula na TV B92 ponovo gledati i u finalu.

Trke Formule 1 i Moto GP šampionata menjaće gradove iz nedelje u nedelju, a emitovaće se na Sportklubu. Na istom kanalu će ljubitelji biciklizma imati priliku da prate Tur de Frans od 1. do 24. jula, a na Eurosport 2 i špansku Vueltu od 19. avgusta.

Za one koji su se uželeli atletike, RTS je obezbedio prenos Svetskog prvenstva u Oregonu, od 15. do 24. jula, nezaboravivši i Evropsko prvenstvo u plivanju u Rimu (11-21. avgust).

Sva letnja takmičenja samo su zagrevanje za najbolji evropski fudbal koji se na male ekrane vraća početkom avgusta. Osim Bundeslige koja startuje 5. avgusta na Sportklubu, sve ostale najjače fudbalske lige Evrope, moći će da prate oni koji imaju Arenasport kanale u paketima mts-a, Yettelovog Hiperneta i Oriona – i to, englesku Premijer ligu (od 6. avgusta), francusku Ligu 1 (6. avgust), srpsku Superligu (8. avgust), špansku La ligu (12. avgust) i italijansku Seriju A (13. avgust). Na istim kanalima, 10. avgusta očekuje nas prenos Superkupa Evrope u Helsinkiju, susret Real Madrida i Ajntrahta iz Frankfurta, pobednika prethodne sezone Lige šampiona i Lige Evrope.

Za sav informativni sadržaj, najbrže i proverene vesti, kao i jutarnji program za idealan početak letnjeg dana, tu je naravno Kurir TV koji je, posle svega dve godine rada, postao jedna od tri najgledanije televizije kolažnog programa u Srbiji.

Uz ovakav izbor, čak i oni koji neće biti na plaži definitivno će moći da pobegnu od vrućine pod klimu i uz grickalice i omiljene kanale isprate najbolji sadržaj na televiziji.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track