VRELIJA OD VATRE! Kija Kockar uz seksi fotku otkriva gde najviše voli da se zabavlja (FOTO)
Foto: Promo

VRELIJA OD VATRE! Kija Kockar uz seksi fotku otkriva gde najviše voli da se zabavlja (FOTO)

Zabava -

Tamo gde je Kija – nema zime!

Pevačica Kija Kockar, pobednica rijaliti programa “Zadruga 1”, i nakon pet godina pošto je stekla neviđenu popularnost nastavlja da oduševljava, a posebno je aktivna na društvenim mrežama.

I dalje fascinira broj ljudi koji prate Kiju i svakodnevno joj pružaju podršku, a ovoga puta armija fanova nagrađena je posebnim poklonom.

Naime, Kija Kockar je danas objavila vrelu fotku na Instagramu – crveni dres poznate kladionice Meridian, obavijen oko njenog golišavog tela.

Meridianbet
foto: Promo

Atraktivna pevačica ne krije da voli sport. Navija za Partizan, a neretko zbija šale na svoj račun zbog zvučnog prezimena koje ima. Poznato je i da je Kija brend ambasador kladionice Meridian, pa za svoje fanove ima posebno iznenađenje.

Svako ko se registruje na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije automatski dobija 300 poklon spinova na igri White Wild Whale, a ukoliko istog dana uplatite depozit – na vaš nalog stiže 100% bonusa za online klađenje.

S obzirom na to da je subota i da su na program utakmice top liga širom Evrope, vreme je da dobro prostudirate ponudu na meridianbet.rs sajtu, iskoristite najveće kvote na svetu i sastavite dobitnu kombinaciju.

Za pobednički tiket, stiže i “mala” asistencija od Kije Kockar – pogledajte kako izgleda njen vikend tiket:

Meridianbet
foto: Promo

*napomena: kvote su podložne promenama

Ukupna kvota: 3331.60 – na uplatu od samo 100 RSD, ovaj tiket vam može doneti čak 333.159,84 RSD!

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track