ZVUČI BLESAVO, ALI RADI: Pojedini vozači uvek u automobilu imaju NEKOLIKO KROMPIRA, ova tri trika sigurno niste znali (VIDEO)
Foto: Printscreen TikTok @chegeceping

hit savetI

ZVUČI BLESAVO, ALI RADI: Pojedini vozači uvek u automobilu imaju NEKOLIKO KROMPIRA, ova tri trika sigurno niste znali (VIDEO)

Auto -

Osim što je široko rasprostranjena namirnica i što može biti veoma ukusan kada se dobro spremi, krompir može poslužiti i za vaš automobil.

Zvuči suludo i smešno, ali tiktoker Če (chegeceping) tvrdi da krompir zaista može pomoći u nekoliko situacija, uz konstataciju da iskusni vozači uvek sa sobom nose nekoliko krompira u automobilu.

On je to pokazao i na praktičnom primeru, odnosno na svom vozilu, i otkrio tri trika za koja verujemo da 99 odsto vozača nikada nije čula.

@chegeceping Potatoes can help you solve car problems! 90% of people don't know!#tiktok#howto#cartok#car#learnontiktok#automotive#driving#skills#fyp ♬ 原聲 - 车哥测评

Tiktoker tvrdi da krompir može pomoći u slučaju prljavog i vlažnog retrovizora, što može biti veoma opasno tokom vožnje. Kako je prikazao, krompir se zaseče i potom se njime dobro istrlja staklo na retrovizoru i spere vodom.

Drugi trik se odnosi na hromirane i metalne delove na automobilu koji su vremenom skloni rđanju. Recept je isti kao i kod stakla na retrovizoru, krompir se preseče na pola i potom se prljavi delovi dobro njime istrljaju i speru.

00:07

Ne polivajte zaleđeno staklo na autu vrelom vodom

Poslednji trik se odnosi na stakla na automobilu koja su umrljana. I ovde je recept isti - isečenim krompirom se istrlja prljavo staklo i spere. Sudeći prema prikazanom na snimku sva tri trika zaista funkcionišu i veoma su efektni.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track