NJIHOVA ODLUKA DIRNULA JE CELI SVET: Rodiće bebu koja će ODMAH UMRETI, a razlog će vas RASPLAKATI!
Foto: Printscreen/Facebook

Teška odluka

NJIHOVA ODLUKA DIRNULA JE CELI SVET: Rodiće bebu koja će ODMAH UMRETI, a razlog će vas RASPLAKATI!

Život -

Keri Jang iz Oklahome i njen muž Rojs doneli su nimalo laku odluku.

U 19. nedelji trudnoće, mladi roditelji saznali su kako njihova nerođena devojčica ima anencefaliju, trajni defekt mozga zbog kojeg će umreti u roku od nekoliko sati nakon rođenja.

Pošto je objavila tužnu vest na Fejsbuku, obavestila je svoje prijatelje o odluci i tako izazvala veliki broj reakcija. Njihova priča je postala viralna.

"Ovo je savršeno srce naše ćerke. Ima savršena stopala i savršene ruke. Ima savršene bubrege, savršena pluća i savršenu jetru. Nažalost, nema savršen mozak. Suočeni s teškim odlukama pred sobom, odlučili smo da iznesemo trudnoću do kraja kako bi Eva mogla da da život nekom drugom doniranjem svojih organa", napisala je Keri na Fejsbuku.

"Ovo nije bila laka odluka. Sledećih 20 nedelja osetiću njene udarce, štucaću i moći ću da čujem sasvim savršene otkucaje srca, znajući da ću je izgubiti samo nekoliko sati nakon porođaja", nastavila je.

Keri opisuje svoje iskustvo preko objava na Fejsbuku i mnogi joj se dive na teškoj odluci koju je donela. Njen suprug joj je velika podrška i često kaže kako se divi svojoj ženi zbog načina na koji se bori s jednom od najgorih noćnih mora svake majke. Beba će se roditi u maju, a svoja iskustva kroz ovo putovanje nastaviće da deli na društvenim mrežama.

Index

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track