EMOTIVNO PISMO JEDNOG LEKARA: Danas je najtužniji dan u mom životu! Plakaćete kao kiša kada pročitate ovo!
Foto: Profimedia

ISPOVEST

EMOTIVNO PISMO JEDNOG LEKARA: Danas je najtužniji dan u mom životu! Plakaćete kao kiša kada pročitate ovo!

Život -

Na jednoj od najpopularnijih Fejsbuk stranica posvećenih bebama pronašli smo emotivno pismo doktora, čija trudnica je na porođaju preminula, a beba ostala živa.

Reči ovog doktora nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

"Danas je najtužniji dan u mom životu. Kao doktor, rukovao sam sa mnogo trudnica i svaki put kad sam u sali, molim se Bogu da blagoslovi sve majke. Bol koji žene prolaze kroz sobu za porođaj je neopisiv i to ne uključuje devet meseci koje su provele noseći bebu. One prolaze puno toga samo da donesu novi život. Danas sam plakao gorko jer sam izgubio jednu trudnicu na porođaju.

foto: Profimedia

Zašto je slučaj ove žene tako bolan? Bila je neplodna 14 godina. Probali smo IVF i toliko mnogo poznatih metoda. Konačno je i nju Bog blagoslovio, te je ostala trudna uprkos činjenici da ima ciste na jajnicima. Devet meseci trudnoće i bilo je vreme za porođaj. Sedam sati je trajao porođaj, ali i borba za život majke. Izgubili smo je, beba je ostala živa, a pre svoje smrti držala je bebu u rukama i osmehnula se i kratko progovorila: "Bog je sjajan".

Molim vas, poštujte žene, zato što prolaze kroz dolinu smrti da donesu jedan novi život. Poštujte svoju ženu! Pokažite ljubav prema ženama."

foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.P./Tuzlanski.ba)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track