SRBIJO POMOZI MAMI DEVOJČICE (8) DA OZDRAVI!  Danijeli treba presađivanje matičnih ćelija u Nemačkoj, ali nedostaje 100.000 evra
Foto: Fondacija Budi Human

humanitarna pomoć

SRBIJO POMOZI MAMI DEVOJČICE (8) DA OZDRAVI! Danijeli treba presađivanje matičnih ćelija u Nemačkoj, ali nedostaje 100.000 evra

Život -

Danijeli Lukić Nikolić je u oktobru 2016. godine dijagnostikovan ne-Hodžkinov limfom - rak limfnih žlezda. Tumor je bio progresivan i bilo je neophodno hitno lečenje u Nemačkoj.

Pored terapije koju Danijela trenutno dobija, neophodna je transplantacija matičnih ćelija a njen suprug Goran kaže da su već do sada potrošili oko 80.000 evra na njeno lečenje u Nemačkoj.

foto: Fondacija Budi Human

"U protekle dve nedelje bila je u velikoj krizi jer je nastalo unutrašnje krvarenje koje su doktori uspeli da saniraju. Dobila je i tešku upalu creva, koja je uzrokovala i upalu pluća. Samo uz pomoć lekara i samog Boga se izvukla", kaže njen muž.

foto: Kurir

Danijela je imala i nekoliko operacija kako bi joj bili spašeni bubrezi koje je pritiskao tumor. Međutim, nakon više od godinu dana koliko je Danijela bila u bolnici, porodica je potrošila ogroman novac a transplatacija još uvek nije izvršena.

foto: Kurir

"Ona bi mogla da ide na transplataciju matičnih ćelija za mesec dana u najbolje slučaju, ali je za to potreban novac, odnosno oko 100.000 evra. Nadamo se da ćemo uz pomoć vaših čitalaca uspeti da sakupimo te pare i da se Danijela napokon izleči", poručio je Goran.

foto: Kurir

Inače, oni imaju i osmogodišnju devojčicu za koju nam je Goran ispričao da prošle godine nije imala puno prilike da viđa majku koja je, uglavnom, bila u bolnici.

Ipak, Danijela može brzo da ozdravi a potreban joj je samo mali podsticaj humanih ljudi.

Danijeli možete pomoći ako upišete 412 i pošaljete SMS na 3030, a cena jedne poruke je samo 200 dinara.

Takođe, možete joj pomoći i uplatom novca na sledeće račune:

Dinarski: 160-486155-06

Devizni: 00-540-0002361.5

IBAN broj: RS35160005400002361562

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track