POSLUŠAJTE SAVET STRUČNJAKA: Mućkajte OVO ulje u ustima i izlečićete se od bolesti, evo kojih!
Foto: profimedia

odlično rešenje

POSLUŠAJTE SAVET STRUČNJAKA: Mućkajte OVO ulje u ustima i izlečićete se od bolesti, evo kojih!

Život -

Mućkanje ulja u ustima odlično je rešenje kod mnogih bolesti i tegoba koje svakodnevno muče prosečnog čoveka, tvrde ukrajinski doktori.

Naime,lekari smatraju da je ta metoda odlično rešenje kod tromboze, artroza, paralize, čireva na želudcu, ženskih bolesti, ali i tegoba koje prosečnog čoveka svakodnevno muče, poput glavobolje ili zubobolje i bronhitisa.

Takođe, kako kažu, odlična je za tumore, grčeve i bolesti nerava, a vaš saveznik može biti i kod upale mozga i raznih bolesti krvi.

Ali, sa ovom metodom ipak morate biti oprezni, nije svako ulje za mućkanje. Potrebna vam je najviše jedna kašika maslinovog, suncokretovog ili susamovog ulja koje se lagano meša u usnoj duplji 20-tak minuta.

Ovaj postupak lečenja je prvi predstavio lekar F. Karaš na kongresu Ukrajinskog udruženja onkologa i bakteriologa.

foto: Profimedia

Reč je o učestalom mućkanju ulja u usnoj duplji čime se otrovne materije iz tela eleminišu, a mućkanje vodi ka rastu imuniteta što znači da organizam dobija sposobnost da se samostalno uhvati u koštac s bolestima, bez konzumacije skupih, a često i ne delotvornih lekova.

Evo kako se po njegovim tvrdnjama izvodi cela procedura:

Ako ste pravilno postupili tečnost koju ste ispljunili biće bela poput mleka, a nakon što ste ulje ispljunuli iz usta, dobro ih operite toplom vodom, četkicom i prirodnom pastom za zube. U tečnosti koju ste mućkali i ispljunuli , nalazi se mnoštvo toksina i bakterija štetnih za organizam.

Sa ispiranjem je idealno početi ujutro pre jela, a ako želite da vaše tegobe što pre prođu postupak se može ponavljati tri puta dnevno, ali uvek praznog želudca.

Terapija traje onoliko dugo koliko je organizmu potrebno da se oporavi, a da je metoda delotvorna primetiti ćete tako što ćete se nakon prospavane noći buditi odmorni i puni energije.

Za lečenje ovom metodom trebaće vam kod akutnih bolesti najviše četiri dana, ali ako su bolesti hronične lečenje bi moglo potrajati i do godinu dana. U početku procesa moguća ja i pojava simptoma prethodnih bolesti kao i povišena temperatura, ali ne treba paničiti, to je samo znak da se organizam čisti i da je proces lečenja započeo.

Inače, ovaj postupak pojačava promenu materija u organizmu, a koristan je i za jačanje imuniteta koji je u današnje vreme oštećen kod sve većeg broja ljudi zbog tempa i načina života, pa i zbog loše ishrane.

Zanimljivo je takođe kako zubi mućkanjem ulja postaju beli, a ova metoda pomaže i u podizanju kvaliteta zuba, najviše u situacijama kada su oni klimavi kao na primer kod paradentoze.

foto: Profimedia

Kurir.rs, Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Soda bikarbona kao lek protiv prehlade: Pobedite grip u samo 3 koraka

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track