DR KURIR ISPOVEST DRAGICE RAJIĆ RACIĆ: Pobedila sam rak sa metastazama, iako su mi lekari u Švajcarskoj dali tri meseca života (KURIR TV UŽIVO)
Foto: Printscreen/Kurir TV

INTERAKTIVNA ORDINACIJA

DR KURIR ISPOVEST DRAGICE RAJIĆ RACIĆ: Pobedila sam rak sa metastazama, iako su mi lekari u Švajcarskoj dali tri meseca života (KURIR TV UŽIVO)

Život -

Pipi Mila Dragica Rajić Racić je uspešna žena koja godinama živi i radi u Cirihu kao mentalni trener i pisac. Pored svog profesionalnog uspeha, ona je i ponosna majka 28-godišnjeg sina. Ispunjena, srećna i zadovoljna zaključićete.

Međutim, postoji nešto lično u životu ove Srpkinje što je prošla i sa čim se morala izboriti do kraja, jer danas ne bi bila tu gde jeste.

Život joj se potpuno preokrenuo pre devet godina, kada su joj lekari u Švajcarskoj saopštili da ima rak dojke sa metastazama i da joj je preostalo još tri meseca života.

Svesna najmračnije prognoze koju je ikada čula, odlučuje da život uzme u svoje ruke. Tada kreće njeno hvatanje u koštac sa problemom u kojem se našla i borba sa opakom bolešću od koje sve više žena umire.

U novom izdanju emisije Dr Kurir od 14 sati čućete sve o njenom putu do potpunog ozdravljenja.

Pipi Mila će vam bez ustezanja ispričati svaki detalj, od nastanka bolesti, do podvrgavanja hirurškoj intervenciji i hemoterapijama koje joj nikakav rezultat nisu davale, do ličnog otkrivanja uzročnika karcinoma i spoznaje moći samoiscelenja.

Tema emisije je „Ispovest: Moja pobeda raka sa metastazama“.

Emisija će istovremeno biti emitovana preko Kurirove Fejsbuk stranice, Jutjub kanala, kao i na Kurirovoj veb-stranici.

Autor i voditelj emisije je Kristina Džoković.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track