DŽESIKA RODILA ČETVRTO DETE, POČELA SU DA JE BOLE LEĐA, A ONDA JE I KRVARILA: Kada se obratila doktoru saznala je da ima RAK i muž ju je OSTAVIO! Ovaj savet je dala svim ŽENAMA (VIDEO)
Foto: Printscreen/YT

ISPOVEST

DŽESIKA RODILA ČETVRTO DETE, POČELA SU DA JE BOLE LEĐA, A ONDA JE I KRVARILA: Kada se obratila doktoru saznala je da ima RAK i muž ju je OSTAVIO! Ovaj savet je dala svim ŽENAMA (VIDEO)

Život -

Džesika Šo se neko vreme nakon rođenja četvrtog deteta osećala umorno i bolesno, bolela su je leđa i počela je da krvari, pa sve žene koje se osećaju tako nakon porođaja savetuje da se svakako jave doktoru, odnosno da ne čekaju.

Naime, ona je dobila rak materice, ali i danas oseća oređene simptome.

"Nema sumnje da je glavni razlog za to što me je dečko napustio moja dijagnoza. Sama histerektomija verovatno nije glavni razlog zbog kog nisam imala interes za odnose, već moj strah. Naime, tih dana kad sam se suočila s dijagnozom, čula sam i pročitala mnogo užasnih priča žena koje su prošle taj zahvat, što me izluđivalo i jednostavno više nisam mogla da se opustim s partnerom ni kad je sve bilo gotovo, tako da dve godine nismo imali odnose", priča Džesika.

Iako se nadala da će je dečko podržati tokom lečenja i činilo se da je sve u redu kad joj je kupio prekrasnu haljinu, nakon što je čuo da lečenje nije gotovo i da mora nastaviti sa zračenjima, on to nije izdržao. Nikada to nije tako rekao, no Džesika je uverena da je problem upravo u tome što je zaključio da ona i dalje neće biti za intimne odnose. Dodaje kako je u početku bila ljuta na svog bivšeg partnera, no sad ga više ne krivi za to što je odlučio da prekine.

foto: Printscreen/YT

"Seks je oduvek bio važan deo mog života tako da je to i za mene bilo jako teško", kaže nesrećna Džesika i dodaje kako bi volela ponovo da bude intimna sa nekim.

No to bi, kaže, morao biti neko poseban, ko će imati strpljenja za njene strahove nakon tako teškog lečenja. Ističe kako je odlučila da progovoriti o svojim problemima, jer smatra da je ženama koje se bore s rakom izuzetno važno da se progovori o toj temi. Inače, doktori savetuju da pacijentkinja koja je podvrgnuta histerektomiji izbegava odnose četiri do šest nedelja nakon zahvata, što je vreme potrebno da zarastu ožiljci i zaustavi se krvarenje ili iscedak. Kažu kako mnoge žene nakon zahvata zapadaju u depresiju i imaju osećaj gubitka ženstvenosti, pa mogu imati manji interes za seks. Nakon zahvata nema prepreke za užitak, jer nakon odstranjenja maternice žena i dalje može doživeti orgazam i nema razloga da se seksualni život ne obnovi.

Kurir.rs/DailyMail, Foto: Printscreen/Yt

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track