FESTIVAL U UMAGU: Dubioza i Prodidži digli na noge 20.000 ljudi
Foto: Promo

Drugi dan festivala Sea Star

FESTIVAL U UMAGU: Dubioza i Prodidži digli na noge 20.000 ljudi

Exit 2018 -

Dubioza je dobro raspalila publiku na Mejn stejdžu festivala kombinacijom svojih najpopularnijih pesama, duhovitih opaski o našem mentalitetu i političkoj situaciji, ali i štosnom plesnom tačkom

Drugo veče festivala Sea Star u Umagu obeležili su nastupi regionalne senzacije Dubioza kolektiv i planetarno popularnog benda Prodidži. Dubioza je dobro raspalila publiku na Mejn stejdžu festivala kombinacijom svojih najpopularnijih pesama, duhovitih opaski o našem mentalitetu i političkoj situaciji, ali i štosnom plesnom tačkom. Predstavili su i svoju novu pesmu „Himna generacije“, kojom najavljuju novi album, i pozvali publiku da pogleda i video-spot koji izlazi u ponedeljak. Posle sedamdeset pet minuta žestoke svirke, 20.000 posetilaca festivala bilo je spremno za hedlajnera druge večeri, fantastični Prodidži.

Posle dramatičnog instrumentalnog uvoda, momci iz Bristola počeli su set pesmom „Get low“ i nastavili najvećim hitovima „Smack my bith up“, „Firestarer“, „Voodoo people“, „Robot“, „No good“... Uz fantastične svetlosne efekte i više nego energičan nastup benda, publika je kao u transu skakala više od sat vremena. Na VIP terasi bilo je selebritija iz čitavog regiona, a među najveselijima su bili glumac Viktor Savić i pevačica Elementala Remi. Nakon nastupa Prodidžija, žurka je nastavljena do ranih jutarnjih sati na sedam festivalskih bina, smeštenih oko romantične istarske uvale, prepune mladih raspoloženih ljudi iz svih zemalja okruženja, ali i Evrope. Organizacija festivala je na najvišem nivou, satnica se poštuje skoro pa u minut, a sem sporadičnih incidenata s alkoholisanim posetiocima, problema gotovo da nema. Sea Star je završen sinoć, a organizatori su posetioce častili besplatnim ulaskom. Žurka Egzit tima nastavlja se u Temišvaru, Novom Sadu i Budvi. V. N.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja