ŽURKA FETBOJ SLIMA ZA KRAJ: Spektakularni vatromet na zatvaranju festivala Sea Star!
Foto: Promo

UMAG

ŽURKA FETBOJ SLIMA ZA KRAJ: Spektakularni vatromet na zatvaranju festivala Sea Star!

Exit 2018 -

Nakon što je u petak uveče poput tornada Umagom prošao furiozni Prodidži, završne večeri Sea Star nastavio je da pomera granice festivalske atmosfere uz kolosalnu žurku za 20.000 fanova!

Na bini kompleksa Stela Maris popela se živa ikona savremene muzičke scene Fetboj Slim. Engleski hitmejker jedan je od nekolicine onih koji su svoje ime zauvek upisali u zlatnu istoriju Egzita, a u gradić u Istri su preneli globalno čuvenu atmosferu sa Petrovaradinske tvrđave. Nakon što je nebo iznad lagune do poslednje tačke ispunio vatromet višestruko veći i od onog sa otvaranja festivala, Fetboj Slim je svoju krilaticu „Eat. Sleep. Rave. Repeat.“ sproveo u delo! Ceo stejdž se tresao uz hitove „Rockafeller Skank“, „Right Here, Right Now“, „Push the Tempo“ i brojne druge u specijalnim aranžmanima i miksu u kojem sebi nije dao predah ni za jedan jedini sekund.

Vrelu atmosferu na glavnoj bini upotpunio je berlinski tehno heroj Paul Kalkbrener, koji je ekskluzivno u regionu na Sea Staru predstavio svoj set „Back to the Future“, s kojim oživljava duh rejv scene iz ranih devedesetih. Neki su dočekali zoru na plaži, a organizatori novo druženje zakazuju za 365 dana. V. N.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track