SVETSKA PREMIJERA: Objavljen novi film o fenomenu Dance Arene na Exitu!
Foto: Promo, Exit

Pet dana i pet noći

SVETSKA PREMIJERA: Objavljen novi film o fenomenu Dance Arene na Exitu!

Exit 2018 -

U čast obeležavanja 50 godina od čuvenog Leta ljubavi iz 1967. godine, koji je promenio svet i pokrenuo muzičke festivale kakve danas poznajemo, ovogodišnji EXIT Festival trajaće čak pet dana i noći. Zahvaljujući specijalnom No Sleep festivalu, koji će se odigrati u sredu 5. jula na Exitu, i Dance Arena ove će godine povesti publiku u pet uzastopnih noći i jednako toliko svitanja u spektakularnom ambijentu Petrovaradinske tvrđave.

U čast jubilarnih 15 godina rada Dance Arene, danas je objavljen i novi dokumentarni film o globalnom fenomenu, ove svetski famozne bine EXIT festivala. Prođite iza grandiozne pozornice, zavirite u bekstejdž i saznajte koliko traju pripreme za izuzetno složenu produkciju u gigantskim rovovima najveće evropske tvrđave tog tipa. Film je snimljen 2016. godine, a u njemu se može čuti i kako najveći svetski izvođači imaju tremu kad izađu pred publiku na Areni! O tome govore i neke od najvećih svetskih zvezda kao što su Carl Cox, Maceo Plex, Nina Kraviz, Skrillex, Solomun, Deep Dish, Jackmaster i brojni drugi.

DJ Mag nije štedeo reči napisavši "Najgrandiozniji prizor koji ćete ikad videti na nekom elektronskom događaju, bilo gde u svetu" . Mixmag je otišao i korak dalje priznavši da "Za sve ove godine koliko postoji, mislimo da još uvek nismo našli bolju Dance Arenu na nekom festivalu. A verujte, itekako smo tražili“

Na Dance Areni tokom svih ovih godina gotovo da nema svetski priznatog house i techno izvođača da nije nastupio, a neki od najvećih redovno su se vraćali na mesto o kojem su govorili i u ovom filmu. Ovogodišnji, izuzetno širok program na Areni, duži za jednu celu noć, predvode Jeff Mills, Paul Kalkbrenner, Solomun b2b Dixon, Duke Dumont, Nina Kraviz, Ellen Allien, Paula Temple & Rebekah, Recondite, Booka Shade, Jamie Jones, Black Coffee, Robin Schulz, Hot Since 82, Faithless DJ set, Rødhåd, Nicole Moudaber, Lag b2b UVB, Tijana T, Marko Nastić, Dejan Milićević i brojni drugi.

foto: Promo, Exit

Otvaranje Arene u sredu - Ulaz slobodan uz svaku EXIT ulaznicu!

Svi koji imaju petodnevnu, četvorodnevnu ili bilo koju jednodnevnu ulaznicu za ovogodišnji EXIT, moći će da uđu na veliki No Sleep Festival koji se u sredu, 5. jula održava na Dance Areni i No Sleep Novi Sad bini. Takođe, i svima koji te noći budu na koncertu Kilersa na glavnoj bini, posle završetka koncerta biće slobodan prolaz na Arenu i #NSNS koji će raditi kao i uvek, od 22 uveče do 8 ujutro. I na Kilerse i na No Sleep Festival ulaziće se na isti dobro poznati glavni ulaz Exita (Lovoturs, br. 1 na svakoj mapi), ali će se na samom vrhu publika razdvojiti na one koji imaju ulaznicu za koncert Kilersa i idu da ih gledaju pravo na Main Stage, dok će svi ostali moći već od 22h da uđu posebnim putem direktno na Arenu i #NSNS. Za one koji planiraju da dođu samo u sredu na Arenu i #NSNS, dostupne su i jednodnevne ulaznice na svim blagajnama Gigstixa po poklon ceni od samo 990 dinara.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track