DIRLJIVA OBJAVA DRAGANA BJELOGRLIĆA: Podelio USPOMENU staru 15 godina, s njim na fotki NAŠ GLUMAC koji gradi SVETSKU KARIJERU FOTO
Foto: Stefan Stojanović MONDO

VELIKI PRIJATELJI I KOLEGE

DIRLJIVA OBJAVA DRAGANA BJELOGRLIĆA: Podelio USPOMENU staru 15 godina, s njim na fotki NAŠ GLUMAC koji gradi SVETSKU KARIJERU FOTO

Kultura -

Otkako je nedavno napravio lični Instagram nalog, naš proslavljeni glumac i reditelj, Dragan Bjelogrlić, često na ovoj društvenoj mreži objavljuje uspomene sa snimanja kultnih ostvarenja.

Poslednja u nizu objava Dragana Bjelogrlića je fotografija sa snimanja serije "Vratiće se rode", stara 15 godina.

"Prošlo je već 15 godina od početka snimanja 'Roda'", stoji u opisu.

Na fotografiji su nasmejani Bjela i Nikola Đuričko, koji u ovoj seriji tumače glavne likove - Eksera i Švabu. Iako je prošlo tačno 15 godina, legendarni glumci se nisu mnogo promenili, osim što je Bjelogrlić sada jedan od naših najuspešnijih reditelja, a Đuričko je postao zvezda Netflix serije "Stranger Things".

Nikola Đuričko, Stranger Things, Čudnije stvari
foto: Printscreen/Netflix/Youtube

Serija "Vratiće se rode" inače govori o jednom nestabilnom i turbulentnom periodu, prožimanju sela i grada, načina života, nasledstva, ali pre svega druženju i drugarstvu koje prevazilazi sve prepreke.

“Vratiće se rode” je 2009. godine dobile su svoj nastavak na platnu, usled velike popularnosti serije, kada je snimljen film “Rode u magli”, koji nastavlja da opisuje događaje iz života Švabe, Eksera i Duleta Pacova, koje tumače: Nikola Đuričko, Dragan Bjelogrlić i Srđan Todorović.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:06

FILM TOMA SLAVI NEVEROVATAN USPEH! Ekipa se ponovo okupila u Kinoteci, tu je i Bjela, a razlog je veoma POSEBAN!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track