BOLDVIN PRIZNAO: Vršio sam pritisak na Klintona da interveniše u Srbiji! Voleo bih da se desilo i ranije!
Foto: Nenad Kostić

SRAMNO!

BOLDVIN PRIZNAO: Vršio sam pritisak na Klintona da interveniše u Srbiji! Voleo bih da se desilo i ranije!

Kultura -

Holivudski glumac Vilijam Boldvin dočekan je kao zvezda (i prijatelj) proteklog meseca, kada je u Beograd stigao na snimanje serije "Južni vetar - na granici". Iako se oduševio srpskim gostoprimstvom, našim glumcima i setom, nije mu trebalo dugo da obrne ćurak.

Boldvin je sada glavna zvezda albanskih medija, kao jedan od aktera filma prištinskog reditelja Arbena Kastratija "Milošević i ja". Ali ne samo zbog toga već i zbog izjava koje daje.

- Srećan sam što ostvarujemo Arbenov san. Pažljivo sam pratio priču o tome šta se desilo u Bosni i ovde na Kosovu i bio sam veliki pristalica zajednice u SAD koja je vršila pritisak na Klintonovu administraciju i gurala je da interveniše. Voleo bih da se intervencija desila mnogo brže - istakao je Boldvin za Juronjuz, koji je prvi put otkrio da je aktivno učestvovao u pripremama NATO bombardovanja 1999.

Južni Vetar, Južni Vetar na granici
foto: Nenad Kostić

Inače, Boldvin u Srbiji snima nastavak popularne franšize "Južni vetar", u kom zajedno s američkim kolegom Erikom Robertsom igra agente CIA. Miodrag Radonjić, jedan od producenata "Južnog vetra", nije želeo za naš list da komentariše Boldvinovo angažovanje u Prištini i poruke koje Amerikanac odatle upućuje.

Miodrag Radonjić
foto: Printscreen/Kurir televizija

- Ne zanimaju me takve gluposti i zaista nemam komentar - rekao je Radonjić, dok Miloš Biković i Miloš Avramović nisu odgovorili na naše pozive i poruke.

Žerar Depardje
foto: Profimedia

Film "Milošević i ja" prati život albanskih porodica posle rata na Kosovu 1999. Film se snima u kamenom gradu - Đirokastra, u Albaniji. Glavnu ulogu u filmu glumi Žerar Depardje, čija je odluka da pristane da glumi u filmu koji će u lošem svetlu da prikaže državu za koju je govorio da ga impresionira iznenadila je mnoge ljude u Srbiji. Depardje je pre nekoliko godina posetio Srbiju, kada je srdačno dočekan uz boce vina, srdačne zagrljaje, a dočekao ga je lično u zgradi Vlade, u tom trenutku premijer Srbije, Aleksandar Vučić, koji se tada nadao da će Depardje na svakom mestu u svetu dobro i lepo govoriti o Srbiji. Izgleda da je zaboravio srpsko gostoprimstvo kada je pristao da igra u filmu koji Srbe prikazuje kao zločince.

Slobodan Milošević
foto: Foto: Printscreen YouTube

Kurir.rs/ Republika.rs

Bonus video:

03:41

MILOŠ BIKOVIĆ PAO SA MOTORA! Glumac otkrio ŠOKANTNE DETALJE sa snimanja Južnog vetra 2

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track