NOVI PREOKRET U SERIJI IGRA SUDBINE: Nakon što je Ada Kanački napustila set, VRAĆAJU SE STARI LIKOVI koje je publika obožavala
Foto: TV Prva/Aleksandar Krstović

promene

NOVI PREOKRET U SERIJI IGRA SUDBINE: Nakon što je Ada Kanački napustila set, VRAĆAJU SE STARI LIKOVI koje je publika obožavala

Kultura -

Serija "Igra sudbine" ne prestaje da iznenađuje publiku. Kao bomba je odjeknula vest da je Milca Milša, koja je igrala Adu Kanački odlučila da napusti projekat.

Milica Milša
foto: TV Prva/Aleksandar Krstović

Ekipa serije otišla je na zasluženi odmor, nakon odlaska scenariste Žarka Jokanovića. Snimanja novih epizoda počinju od 29. novembra, a hoće li ih biti kako je to predviđeno tačno 1.000 ili nešto manje pokazaće vreme.

Ne sumnjamo u potencijal kultne serije i njenu mogućnost da nas uz jedan zaokret kao cunami ponese u novi nalet spletki i intriga. Materijala za tako nešto uvek ima, a kako saznajemo, takvom scenariju mogli bi da doprinesu neki od starih likova.

Pisanja o tome ko će biti nova Ada Kanački, i kako će završiti stara, u domaćim medijima je mnogo i većina je zasnovana na nagađanjima, bez zvaničnih potvrda.

Milica Milša
foto: TV Prva/Aleksandar Krstović

Spekuliše se da će Ivan biti nova Ada, te da će Ada završiti na operaciji srca u Švajcarskoj, i da će sa njom otići i tetka Lila.

Pravu istinu znaju samo producenti i scenaristi novih epizoda, a kada smo poslednji put proverili informacije sa čelnicima produkcije serije "Igra sudbine“ - sve mogućnosti ostaju otvorene. Pa čak i to da se Ada vrati u seriju.

Međutim, na Instagram profilu serije "Igra sudbine“ nedavno je osvanulo pitanje za strastvene fanove serije koje glasi – Koga od starih junaka biste voleli ponovo da vidite u seriji?

Iva Štrljić, Vladan Savić
foto: Printscreen Prva

Budući da je scenarista sada promenjen, prema stavu većine gledalaca i komentarima pratilaca serije na Instagramu, otklonjena je prepreka povratku nekih od najvećih zvezda ove serije.

Stoga, mnogo veruju, da bismo u nastavku serije lako mogli ponovo čuti zarazan smeh Dijane Erski, u besprekornom "dočaravanju“ od stane glumice Ive Štrljić, te bi legendarna Dijana u tandemu sa najboljom prijateljicom Silvanom mogla napraviti haos za pamćenje.

Dragana Mićalović
foto: Ana Paunković

Neki od gledalaca smatraju da bi se mogao očekivati i povratak Dragane Mićalović u roli prave Une Hristić, što bi nesumnjivo oduševilo publiku, ali ostaje pitanje kako bi se usaglasile dve Une Hristić u seriji.

Milica Tomasevic
foto: Printscreen/Instagram

Tu je i Nada koja bi se mogla lako vratiti iz Argentine, i za sada Milica Tomašević ostaje kao najverovatnija povratnica u seriju. Kako nam je glumica otkrila još nema zvaničnu informaciju o tome da li se vraća u nove epizode.

(Kurir.rs / Filmitv.rs)

Bonus video:

01:16

ZVEZDA SERIJE IGRA SUDBINE: Sreću pronalazim u malim stvarima, a najsrećnija sam kada obradujem ćerku STIGAO NOVI ČLAN PORODICE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja