POSLE 10 GODINA SLOBODA I IVAN LJUBAVNI PAR: Popularni glumci ponovo partneri, u NOVOM PROJEKTU koji će okupiti mlade autore
Foto: Printscreen Youtube RTS

ovo se čekalo

POSLE 10 GODINA SLOBODA I IVAN LJUBAVNI PAR: Popularni glumci ponovo partneri, u NOVOM PROJEKTU koji će okupiti mlade autore

Kultura -

Posle jedne decenije Ivan Bosiljčić i Sloboda Mićalović biće partneri u novom filmu "Jorgovani".

Rediteljsko-scenaristički tandem Siniša Cvetić i David Jakovljević u produkciji "Koštunjak filma" spremaju novi hit za domaće bioskope koji se očekuje da bude spreman do kraja 2023. godine.

film Jorgovani, Sloboda Mićalović, Ivan Bosiljčić
foto: Košutnjak film

- Zvezde su ljudi, a ljudi su svakojaki. "Jorgovani" su satira, a satire nikad nisu samo smešne. Igor (Ivan Bosiljčić) i Katarina (Sloboda Mićalović), glavni glumac i glumica melodramske serije "Kad zamirišu jorgovani", zajedno su i na ekranu i van njega. Oslepeli od bliceva i ogluveli od aplauza, oni se, iako nerazdvojni, dugo nisu ni čuli ni videli... Sve do dodele nagrada za najbolju seriju godine, gde će se cela ekipa okupiti i gde će zajedno otkriti da prljav veš smrdi više ako je firmiran - zaplet je ove melodrame.

Ivan Bosiljčić
foto: Košutnjak film

Sloboda i Ivan radili su još 2012. godine seriju "Nepobedivo srce", a pored njih u ovom ostvarenju gledaćemo i Gordana Kičića, Mimu Karadžića, Isidoru Janković, Janu Bjelica, Nebojšu Dugalića, Pavla Čemerikića, Jovana Jovanovića, Vahida Džankovića i Nenada Okanovića. Vest o novom filmu objavio je prvo filmski portal kinopolis, a više informacija dao je producent za naš list.

film Jorgovani, Sloboda Mićalović, Ivan Bosiljčić
foto: Košutnjak film

Ekipa će snimati do kraja decembra u Beogradu, što je za Kurir potvrdio producent Zoran Janković.

- Pravimo film za bioskope. Mladi autori Siniša i David, dobra priča i sjajni glumci nadam se da su recept za jedan hit koji će publika voleti - rekao je Zoran Janković.

Sloboda Mićalović je podelila na društvenim mrežama jednu fotografiju sa snimanja.

Nešto novo, nešto lepo se snima - napisala je glumica.

U autorskoj ekipi su umetnički direktor Slobodan Terzić, kostimograf je Snežana Karl, dok je direktor fotografije Zoran Jovanović Žofr, a montažer Tihomir Dukić.

U pripremi novi film s Pavlom Mensurom

Mladi reditelj Siniša Cvetić planira i snimanje svog trećeg filma "Jeza", u kom će ponovo jednu od uloga igrati glumac Pavle Mensur, protagonista njegovog debitantskog ostvarenja. "Usekovanje" stiže uskoro u bioskope, a govori o jednoj porodici i njenoj crnoj ovci Jovanu, koga tumači Pavle Mensur.

Pavle Mensur
foto: ATA Images

Sve ih pratimo u jednom danu, u jednom stanu, za vreme slave Usekovanje glave Svetog Jovana Krstitelja. U ostalim ulogama su: Dubravka Kovjanić, Bojan Žirović, Marko Grabež, Aleksandar Đurica, Jovana Gavrilović i Zlatan Vidović.

Kurir.rs

Bonus video:

01:34

Ivan Bosiljčić povodom Bočelijevog koncerta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja