STALNO SU GA UCENJIVALI ZA LOVU, JEDVA JE ŽIVEO: Glumca napali zbog objave o PREMINULOM KOLEGI, on BRUTALNO odgovorio!
Foto: Printscreen/Youtube/STAGE Production, ATA images

NEĆE DA ĆUTI

STALNO SU GA UCENJIVALI ZA LOVU, JEDVA JE ŽIVEO: Glumca napali zbog objave o PREMINULOM KOLEGI, on BRUTALNO odgovorio!

Kultura -

Glumac Enis Bešlagić oglasio se povodom odlaska Saše Petrovića, a usput je spomenuo neke stvari koje su izazvale burnu raspravu na društvenim mrežama.

- Mora li se u negativnom kontekstu oprostiti od ovakvog čoveka, pa i glumca na kraju? Ja vas, Enise, mnogo cenim, ali zasipate nas nekim citatima, mudrolijama, a i sami ste takvi. Svako dobro - samo je jedan od komentara.

Enis Bešlagić
foto: Printscreen

Enis je u svom prvobitnom oglašavanju istakao da je Saša Petrović bio konstantno okružen lažnim prijateljima i producentima koji su mu plaćali premale honorare.

- Čoveka su ucenjivali stalno za lovu i igrao je da preživi... Nije snimao dugo ništa i jedva je živeo. Sada su se našli svi kao žao im ga je, a kada smo se sreli zadnji put, pričali smo o ovome što sam napisao i to je njegova zadnja poruka licemerima. A ako ćemo samo pod tepih stavljati stvari, onda imate druge ljude bez stava, pa njih pratite. Licemerstvo je fuj - odgovorio je Bešlagić, prenosi 24sata.hr.

Podsetimo, Enis Bešlagić je u prvoj javnoj poruci komentarisao i saradnike pokojnog glumca.

- Dragi i dobri Saša, sada odmori… Skoro smo se sreli i pričao si mi koliko te "cene" ovde… Odmori od nekih lažnih kolega, prijatelja i dušebrižnih producenata, koji su umanjivali tvoju vrednost i na kapaljku ti davali mizerne honorare, jer oni "znaju" koliko tebi treba i koliko ti zaslužuješ, a bio si glumčina! Putuj, dušo, i tvojoj porodici mir želim - napisao je Enis u objavi na Instagramu.

Saša Petrović
foto: Printscreen/Youtube/STAGE Production

Podsetimo, glumac Saša Petrović preminuo je juče u 62. godini, a kako su preneli bosanskohercegovački mediji, u poslednje vreme mu je zdravlje bilo narušeno.

- U poslednje vreme nije bio dobro sa zdravljem. Srce je u pitanju, to je sve što znam - rekao je kratko za bosanskohercegovački Avaz reditelj Srđan Vuletić.

Saša Petrović je glumio u ostvarenjima poput "Ovo malo duše", "Kuduz", "Ničija zemlja", "Lud, zbunjen, normalan", "Vratiće se rode", "Audicija", a publici je najpoznatiji kao Brenin Čaki u filmu "Hajde da se volimo".

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:42

PROSLAVLJENI GLUMCI IZNELI ŠOKANTNE DETALJE! Honorar za jednu od najgledanijih serije je bila KUTIJA MALBORA I PRAZILUK?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja