Najnovije vesti

IMAO JE SAMO ZA KIFLU! Tužna priča glumca koji igra BAĆU U JUŽNOM VETRU: Nije bilo pečenice i kačkavalja, punili smo je kečapom
Foto: Zorana Jevtić

teško detinjstvo

IMAO JE SAMO ZA KIFLU! Tužna priča glumca koji igra BAĆU U JUŽNOM VETRU: Nije bilo pečenice i kačkavalja, punili smo je kečapom

Kultura

Miodrag Radonjić ima i za sebe ima veliki broj rola u serijama i filmovima. Široj publici postao je poznat po ulogama momaka sa obe strane zakona: inspektora Zorana u seriji "Ubice mog oca" i kriminalca Baće u filmu "Južni vetar".

Južni Vetar, Film
foto: Damir Dervišagić

Miodrag nije ni nalik Baći. Oženjen je i ima sina Savu, a jedino što ima zajedničko sa svojim filmskih junakm je želja da ima veliku porodicu.

"Voleo bih da imam mnogo dece. Svoj intimni život čuvam za sebe i nisam neko ko mnogo priča o tome u javnosti", izjavio je glumac.

Branka Lolić
foto: RTS Printsreen

Umetničku dušu glumac je nasledio od majke Branke, koja je završila muzičku akademiju.

"Moj stariji brat Marko i ja rođeni smo u Zemunu. Razlika između nas dvojice je svega 14 meseci, on je rođen 1988. godine, a ja 1989. Majka Branka i otac Nenad, baka, deka i nas dvojica jedno vreme smo živeli u porodičnoj kući. Kasnije smo se 1993. godine preselili na Konjarnik", izjavio je ranije Radonjić za magazin "Hit".

Marko Radonjić
foto: Printsreen

Te devedesete godine u Srbiji su zbog ratova i sankcija bile turbulentne, a Radonjićevi roditelji su se maksimalno trudili da svoju decu obezbede normalan život:

"Sećam se da smo brat i ja od roditelja dobijali dva dinara. To je bilo dovoljno da kupimo kiflu i jogurt. Uzimali smo kiflu i unutra je punili majonezom, senfom i kečapom, da ne bude baš skroz prazna. Nije bilo pečenice i kačkavalja. Tada se od mojih vršnjaka niko nije izdvajao, svi smo bili u istoj situaciji. Niko nije nosio skuplje patike od drugih, već smo svi živeli u iluziji da je sve to tako normalno", ispričao je glumac.

Kurir.rs

Bonus video:

02:03

NJIH 12 SPAVALO U JEDNOJ SOBI BEZ GREJANJA! Roditelji ih ređali po PODU: Bili smo kao štenci kad se ušuškaju (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja
track