OGROMNO DVORIŠTE OKRUŽENO ZIDINAMA: Ovde živi Radoš Bajić! Napravio OAZU MIRA usred Beograda, a evo šta kažu njegove KOMŠIJE
Foto: Nemanja Nikolić

SVUDA ZELENILO

OGROMNO DVORIŠTE OKRUŽENO ZIDINAMA: Ovde živi Radoš Bajić! Napravio OAZU MIRA usred Beograda, a evo šta kažu njegove KOMŠIJE

Kultura -

Radoš Bajić o privatnom životu nikada nije preterano govorio, a on je gotovo pet decenija u ljubavi sa suprugom Milenom, sa kojom ima ćerku Jelenu i sina Nedeljka.

Glumac, scenarista i reditelj je veoma aktivan na Instagramu, gde često objavljuje privatne fotografije, a svojevremeno je na ovoj društvenoj mreži pokazao dvorište svoje kuće u Beogradu.

Zelenilo je na sve strane, a glumac je ugodio sebi i svojoj porodici,te uživaju punim plućima u svojoj oazi mira.

Radoš je, inače, veliki ljubitelj pasa, pa ih često objavljuje i njihove fotografije, a od ogromnih zidina koje okružuju imanje niko ne može da vidi unutrašnjost dvorišta.

Inače, u njgovom komšiluku se nalazi samoposluga u kojoj je Bajić mušterija, a oni su svojevremeno za "Blic" otkrili kakav je glumac kad se ugase kamere.

- Radoš dolazi gotovo svakog dana, ranoranilac je. Kupuje svakodnevne potrepštine, ali u velikim količinama. Radnju napušta sa punim kesama svega i svačega. Popriča sa ljudima. Zapitkuju ga oko serija, a on im uvek odgovori sa osmehom - otkrila je svojevremeno radnica u obližnjem marketu, dok je jedna od mušterija dodala:

- Radoš se odlično slaže sa sinom, žive zajedno. Sami peru auto, ne razbacuju se bespotrebno. Kuća im je ograđena zidovima, deluje da vole svoju privatnost. Nisu bučni, nema žurki, ali ni svađa.

(Kurir.rs/ Blic)

Bonus video:

02:27

Radoš Bajić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track