U MOM ROĐAKU SA SELA ZVOCALA MALIŠI, A EVO KOGA LJUBI U REALNOM ŽIVOTU: Drakčetova snaja nestala iz javnosti, a S NJIM je u braku
Foto: Printscreen YouTube

Ovo možda niste znali

U MOM ROĐAKU SA SELA ZVOCALA MALIŠI, A EVO KOGA LJUBI U REALNOM ŽIVOTU: Drakčetova snaja nestala iz javnosti, a S NJIM je u braku

Kultura -

Glumica Suzana Lukić osvojila je srca publike ulogom u seriji "Moj rođak sa sela", koja se trenutno reprizira na Kurir televiziji radnim danima.

Suzana je odigrala lik Dragane, mlade žene koja je neposredna i čvrstih stavova. Ona i Mališa tako postali jedan od omiljenih televizijskih parova na ovim prostorima.

Cveta ljubav

Talentovana glumica je rođena u Kruševcu i članica je Narodnog pozorišta u Beogradu. U privatnom životu ljubi reditelja Ivana Vukuća. Par je u vezi već 15 godina, a nedavno su zajedno radili predstavu "Pluća".

- Ljubav dvoje ljudi može spasiti planetu. To je tema koju pisac ističe. Prava ljubav kao jedini pokretač će spasiti ovaj svet. Pitanja su večna i poznata u ovom komadu na koja ne možemo dati pravi odgovor - izjavila je Suzana za Novu.

Ljubav u pozorištu

Prvi poljubac između njih pao je baš u pozorištu "Boško Buha".

- Pre nekih 14-15 godinica ..ovde negde smo se Vuković i ja poljubili ...prvi put...danas su tamo ruševine..celim svojim bićem se nadam da u skoroj budućnosti neće biti tako..jer treba nam "Buha"..da rastemo..da se radujemo ...da se ljubimo..da se zaljubimo..da uživamo - napisala je glumica na svom Instagramu.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:40

RADILI SMO U PODRUMU U PANČEVU, ATMOSFERA JE BILA JEZIVA! Glumica o svojoj ulozi u kultnom filmu Maratonci trče počasni krug

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track