Najnovije vesti

ĆERKA TANJE BOŠKOVIĆ JE SLIKA I PRILIKA SVOJE MAJKE: Težak fakultet je morala da napusti iz jednog razloga, a evo za koga se UDALA
Foto: BETA/Amir Hamzagić

FOTO

ĆERKA TANJE BOŠKOVIĆ JE SLIKA I PRILIKA SVOJE MAJKE: Težak fakultet je morala da napusti iz jednog razloga, a evo za koga se UDALA

Kultura

Ćerka čuvene glumice Tanje Bošković i reditelja Dejana Karaklajića, Lana Karaklajić, ispričala je jednom prilikom kako je napustila studije sociologije, kako bi se ostvarila na "daskama koje život znače".

Tanja Bošković, Tanja Boskovic
foto: Damir Dervišagić

Kao mlada glumica već je uspela da se ostvari u različitim ulogama, pokazujući svoj neizmerni talenat, kako u pozorištu, tako i na filmu.

- Kada sam upisala sociologiju, shvatila sam da ne mogu ni sa čim drugim da se bavim, sem glumom - rekla je Lana Karaklajić.

Odrastanje u pozorištu uz majku glumicu, dobrim delom je uticalo na odluku da svoj neosporni talenat podeli sa publikom.

- To nikako nije ono što me definiše, preispitivanja i odmeravanje snaga i želje su došli kasnije - nasmejano je ispričala Lana kako izgleda biti glumica pored činjenice da joj je majka Tanja Bošković.

- Biti mlad i pokušavati da se ostvariš u bilo kom poslu u ovoj zemlji je dovoljno komplikovano i bez toga. Trenutno se trudim da ispunim sopstvena očekivanja - rekla je svojevremeno Lana.

Iako se bavi javnim poslom, ćerka Tanje Bošković ne voli da se pojavljuje previše u medijima, a pre par godina udala se za dugogodišnjeg dečka, trenera Stefana Adžića.

(Kurir.rs/Blic)

Bonus video:

01:29:56

SCENIRANJE 22.05.2022. TANJA BOŠKOVIĆ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
 
track