3 MESECA POSLE MATURE JE UMRLA: Zbog dela njenih prijatelja, bila bi jako ponosna!
Foto: Viralthread

Sećanje

3 MESECA POSLE MATURE JE UMRLA: Zbog dela njenih prijatelja, bila bi jako ponosna!

Ludi svet -

Kada je Katerin Malatesta bila na svojoj maturskoj večeri u 16. godini života, taj dan je bio jako bitan. Iako to isto može da se kaže za sve 16-godišnjake, Katerinina matura je bila savršena.

Njena majka, Dženiger Gudvin, objasnila je koliko je njenoj ćerki značio taj dan:"Okrenula se prema meni i rekla, Mama, po prvi put posle dugo vremena, zaista se osećam prelepo. To je bio tako divan momenat i ja sam bila tako srećna što se ona tako osećala na taj dan. Bila je to specijalna noć za sve nas."

Tužno, dok se Katerina borila sa tremom maturske večeri, ona se borila u isto vreme i sa četvrtim stadijumom raka. Ona je puštena iz bolnice na jednu noć kako bi otišla na maturu i imala noć svog života. Nakon mature, ona se vratila u bostonsku dečiju bolnicu gde je umrla samo 3 meseca kasnije!

Nakon njene smrti, Katerinini prijatelji i porodica odlučili su da žele da je pamte na nekonvencionalan način: praveći sopstveno "Sestrinstvo putujuće maturske haljine".Njeni prijatelji nosili su njenu haljinu na svoje maturske večeri, čuvajući sećanje na nju na jedinstven način."Jako sam srećna što su ove devojčice na tako jednostavan način odale čast Katerini. One nose njen duh sa sobom. Ona će zauvek biti deo njihovih srca i duša noseći tu haljinu", rekla je Katerinina majka.

(Viralthread)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track