ŽENI SE VIBRATOR ZAGLAVIO U BEŠICI I NASTAVIO DA RADI! Lekari ostali u potpunom ŠOKU posle skenera! (FOTO)
Foto: Profimedia

NEVERICA

ŽENI SE VIBRATOR ZAGLAVIO U BEŠICI I NASTAVIO DA RADI! Lekari ostali u potpunom ŠOKU posle skenera! (FOTO)

Ludi svet -

Žena iz Arizone koja je odlučila da ostane anonimna ispričala je da je nedavno nedavno u večernjem izlasku s dečkom nosila ogrlicu/vibrator, kada joj se dogodila 'nezgoda'.

Ovaj vibrator je zamišljen tako da se 'neko vreme nosi kao ogrlica', a onda se nakon 'romantične večere' koristi kao vibrator, što je i ona uradila. Za večerom ga je nosila kao ukras, dog ga je kasnije premestila u intimno područje.

Kad je par već bio kod kuće, a proizvod u funkciji vibratora ona je iznenada osetila oštar bol, ali i da je nakit odlutao.

- Odmah sam počela da paničim jer je nešto što vibrira bilo u meni - ispričala je. Kada ni nakon nekoliko trenutaka nije uspela da ga pronađe, uputila se u bolnicu - dok je vibrator još pulsirao negde unutra.

- Svaki put kad bi se upalio bilo je kao da mi ceo stomak vibrira - požalila se.

Dr Greg Marčand je za AZ Family rekao da 'osoblje Hitne pomoći nije uspelo 'da locira uređaj u ženinoj vagini, ni nakon što su obavili ginekološki pregled, pa su je poslali na CT'.

- Bio sam jako iznenađen kad sam video da je vibrator u bešici - rekao je Marčand, koji kaže i da nikada u karijeri nije video ništa slično. Naime, vibrator je skliznuo u mokraćnu cev, a iz nje je ušao u bešiku gde se smesti, zbog čega je morala na operaciju.

Žena kojoj se dogodila 'nezgoda' nakon ove katastrofe planira da tuži proizvođača jer 'nisu napisali upozorenje, da može i da odluta'. Za svaki slučaj, ona će odustati od sličnih pomagala.

Kurir.rs/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja